Felismered, melyik filmben hangzanak el ezek a mondatok? Kvíz!

Biztos vagy benne, hogy minden karácsonyi filmet fejből tudsz oda-vissza? Töltsd ki a kvízünket, hogy kiderítsd, vannak-e még hiányosságaid, és ha igen, mely alkotásokat érdemes közelebbről szemügyre venni az ünnepek folyamán.

Reszkessetek, betörők! nélkül nincs karácsony, persze nem ez az egyetlen film, amit az ünnepek végére kívülről fújunk. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy fel tudod-e őket eleveníteni. Emlékszel, hogy melyik ikonikus idézet melyik karácsonyi gyöngyszemben hangzott el?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.