Vennél magastalpú Crocs papucsot 230 ezerért? És tűsarkút?

A kertben, egy disznóölésen, death metal koncerteken és a Kistarcsai Városi Művelődési, Sportközpont és Könyvtár nagytermében is megjelenhetsz Crocs papucsban. Minden alkalomra létezik megoldás!

A 2016-ban bemutatott, márványmintás, és a biztonság kedvéért „drágakövekkel” is gazdagon megszórt példányok által útjára indított Crocs-forradalom legújabb csúcsterméke a tűsarkú Crocs papucs. Ez a darab egyelőre sajnos csak egy 21 éves kanadai, Gab Bois Instáján vehető szemügyre, kicsit visszafogottabb sarokkal rendelkező változatok viszont valóban léteznek, és hamarosan talán a zászlókkal, macaronokkal és kiscicákkal feldíszített Balenciaga papucs is elérhető lesz. 

Márványminta, hűtőmágnes, telitalp

A valóban legyártott, magas sarkú változat egy kicsit megosztotta egyébként a népet, de kifejezetten népszerűnek bizonyult: bizonyos színkombinációkat már csak az eredeti, nagyjából 15 000 forintos vételár ötszöröséért szerezhetők be.

@balenciaga inspired

A post shared by Gab Bois (@gabbois) on

A death metal változat

A Crocs-mániát egyébként nem a márványmintás, kőzetekkel feldobott darabok, hanem a Balenciaga 10 centis talppal és mindenféle ergya díszítőelemmel ellátott telitalpas kreálmányai pörgették fel 2017-ben. A disznóölések legdivatosabb résztvevőinek különösen ajánlott, slaggal is lepucolható telitalpas papucsok szegecsekkel kivert változatban is kaphatók amúgy. Nagyjából 230 000 forintért. Csak nehogy eltaknyolj, és fejest ugorj a vérbe!

Remélhetőleg nem mennek csődbe

A Crocs a kifutón is megjelenő torzszülött papucsok népszerűsége ellenére bezárta egyébként nemrég egy gyártelepét. Úgy tűnik, akinek kellet, megvette már a munkapapucsát, elpusztítani meg úgysem lehet az ütésálló lábbeliket, elég lenne tehát a már meglévő darabokat továbbadni, úgy is jutna mindenkinek. Bár a cég szóvivője szerint ők egyelőre nem mennek sehova, és tovább ontják magukból a színes kis förmedvényeket.

extra af. #chella18

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Jobb nem is gondolni rá, mi történne, ha feledésbe merülnének. Mihez kezdene a divatvilág emeletes kerti papucsok és a fent látható, combközépig érő Ugg csizmák és egyéb Ugg-alapú furcsaságok nélkül?!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.