Ez a hajfonat az új frizuratrend!

Otthon is egyszerűen elkészíthető a bohém fesztiválfrizura.

Bár a Coachella fesztivál felhozatalát elnézve még tartja magát az elmúlt évek nyári frizuratrendje, a dupla konty, az Elle szakértői szerint sokkal modernebb és vagányabb az idei szezonban a dán frizura stylist, Nicci Welsh „csőfonás” technikája.

A bohém fonattal már tele van a Pinterest és az Instagram (#pipebraid), de a mesterfodrász egy rövid videót is készített arról, hogyan kell elkészíteni a szezon slágerét. A munkafolyamat első ránézésre nem bonyolult, de azért két emberes mutatványnak tűnik. A gimis barátságkarkötők technikáját követve tincsenként kell egymásba jobb és bal oldalról hurkolni a szálakat.

Persze, ahogy manapság a legtöbb frizura, úgy ez is menő lófarkas és két copfos változatban is, de a színezett tincsek sem mutatnak rosszul egy ilyen fiatalos fonatban. Te mit gondolsz az új trendről? Szavazz!

Szerintem...

  • Nagyon menő, mindenképpen kipróbálom! 201
  • Nem értem mi jó van benne, úgy tűnik, mint amit sosem lehet kifésülni 194
  • A rövid hajra esküszöm 85
  • Maradok a dupla kontynál 27
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.