Kinek áll jobban: a Stranger Things sztárja vs. Kirsten Dunst

A hírességek szerint is menő a nadrágkosztüm, a pöttyös és a virágminta. Szavazzatok a legjobbra!

Az elmúlt időszakban felkapott volt a celebnők körében a megunhatatlan pöttyös, a romantikus virágminta és babakék nadrágkosztüm. Eheti ‘kinek áll jobban' összeállításunkban többek között Olivia Wilde-ra, Kirsten Dunstra és a Stranger Things című sorozat sztárjára szavazhatsz.

Rowan Blanchard vs. Adwoa Aboah

A 16 éves amerikai színésznő a tavalyi CFDA Fashion Awardsra vette fel a Coach mustársárga alapú virágmintás ruháját, míg a brit modell és aktivista Aboah egy londoni rendezvényen viselte ugyanazt. Kinek áll jobban a virágminta, Hollywood feltörekvő üdvöskéjén vagy a modellen, aki kígyóbőr bokacsizmával kombinálta a maxiruhát? Szavazz!

Rowan Blanchard vs Adwoa Aboah
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a virágminta?

  • Rowan Blanchardnak 630
  • Adwoa Aboahnak 134

Millie Bobby Brown vs. Kirsten Dunst

A Stranger Things című sorozatban feltűnt gyerekszínész az idei BRIT Awardson pózolt a Rodarte drágakövekkel és virággal díszített, fodros estélyiruhájában. Szőke kolleganője a 74. Velencei Filmfesztiválon viselte, ahol egyébként a Woodshock című filmmel volt jelen. Na ki a menőbb pöttyösben, a még mindig csak 14 éves Millie Bobby Brown vagy az éppen állapotos Dunst? Szavazz!

Millie Bobby Brown vs Kirsten Dunst
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a pöttyös?

  • Kirsten Dunstnak 553
  • Millie Bobby Brownnak 311

Janelle Monae vs. Olivia Wilde

Lassan elképzelhetetlen lesz ez a rovat nadrágkosztümös összeöltözések nélkül. Ezúttal az amerikai R&B/soul énekesnő és Olivia Wilde találta menőnek a Bella Freud babakék, duplagombos szettjét. Monae vörös rúzzsal és nyakkendővel dobta fel egy hollywoodi partin, Wilde inkább fehér blúzzal viselte egy Beverly Hills-i filmes rendezvényen. Szavazz a kedvencedre!

Janelle Monae vs Olivia Wilde
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a kék nadrágkosztüm?

  • Olivia Wildenak 457
  • Janelle Monaenak 334
Mustra