Már tudjuk, mit hordasz tavasszal

Ugyan még valószínűleg a leárazás lázában égsz, de nem árt már most felkészülni arra, mi lesz a boltokban tavasszal: ha tudod, mi jön divatba, nem fogod feleslegesen elszórni a pénzed olyan leárazott termékekre, melyek úgyis kimennek a divatból percek alatt!

Amivel biztos nem foghatsz mellé: virágminták- hímzések, világoskék és piros szín, és az örök farmer. Mint minden tavaszi szezonban, most is tarolni fognak a pasztellszínek és nőies minták, szóval ha ilyesmivel találkozol szembe a leárazáson, vedd meg nyugodtan. Alább mutatjuk a Gas Jeans, a több márkát tömörítő Van Graaf áruház, a Promod és a Thomas Sabo tavaszi termékeit, melyeket már hamarosan megtalálsz a boltokban is!

Gas Jeans: megújuló farmer

Az olasz Gas Jeans 2018-as tavaszi-nyári kollekciójának alapdarabja is egyértelműen a farmer, mely idén szaggatott, felvarrós, az eddiginél is sokszínűbb fazonokkal és kombinációkkal újul meg a márkánál. Divatos csillagmintás, laza és elegáns szettekkel várja a tavaszt a Gas, ahol nőies, fodros kisruhákat ugyanúgy be lehet majd szerezni, mint rockos, a 80-as, 90-es éveket idéző darabokat.

Van Graaf: elegáns vagy nyaralós?

A multibrand üzletben tavasszal is főként a komoly irodistákra számítanak, akik szeretnének Boss vagy Hilfiger pólókban hétvégézni. Kellemes világoskék színek, fodros, virágos blúzok és fémes részletekkel ellátott csinos ruhák is várják a vásárlókat, akik a trendek követésén túl a minőséget is szem előtt tartják (és meg is kívánják fizetni azt). Mi nagyon szerettük a trópusi mintás kabátokat és ruhákat, és a Hilfiger bőr táskapántjai is nagy kedvenceink lettek.

Promod: hippis romantika

A francia márka hangulatos, levendulaföldön lőtt képei láttán azonnal augusztusi hangulatba kerültünk, bár valószínűleg nem ez volt a cél: akárhogy is, a lenge, vöröses színekben úszó ruhák és könnyű anyagú felsők jó szolgálatot fognak tenni nyári ruhatáradban, ahogy a kék farmerdzsekik és nadrágok is jól fognak jönni tavasszal. A Promodnál sem maradunk hímzések nélkül, úgy tűnik, ez lesz a szezon kötelező eleme a legtöbb márkánál - nézd meg a galériában a kellemes derűt sugárzó képeket, hátha elfeledtetik a januári hideget!

Thomas Sabo: trópusi motívumok

Élénk színű ékszerek, aprólékosan kidolgozott, pazar darabok és kulturális sokszínűség – ez jellemzi 2018 tavaszán a THOMAS SABO Sterling Silver kollekcióját. A Tropical sorozat trópusi-mitikus motívumai jól illenek a ruházati márkák hasonló mintájú darabjaihoz, ahogy a tollakkal díszített hosszú láncok, gyűrűk, fülbevalók és karkötők is. A THOMAS SABO kígyó most először türkiz színben jelenik meg gyűrű, karperec, medál és fülbevaló formájában. A Tropical sorozat és a Sterling Silver kollekció újdonságai februártól lesznek elérhető az üzletekben és a webshopban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek