Kinek áll jobban: Katalin hercegné vs. Meghan Markle

Véletlen vagy sem, de Harry herceg menyasszonyának hasonló az ízlése, mint Kate Middletonnak.

Semmi másról nem szólt az elmúlt hét, mint Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséről. Mivel a színésznőként ismert Markle-t már most az új Katalinként emlegetik a magazinok, ezért utánajártunk, hogy vajon az ízlésük is megegyezik-e. Legnagyobb meglepetésünkre több átfedés is van a két ruhatár között, ezért eheti ‘Kinek áll jobban' rovatunkban a Cambridge-i hercegnére és a Harry herceg jövendőbelijére szavazhattok.

Katalin hercegné vs. Meghan Markle

1. A királykék

A lassan háromgyermekes hercegnének talán ez az egyik leghíresebb ruhája, majdnem csődbe is ment miatta az Issa divatház.Tudjátok, ez az a ruha, amiben 2010 novemberében bejelentette eljegyzését Vilmossal, melynek köszönhetően megsokszorozódtak a márka megrendelései. Vicces, de miután Harry herceg és választottja bejelentették eljegyzésüket, a színésznő által viselt fehér kabát, zöld ruha és nude cipő is pikkpakk elfogyott a webáruházakból. Markle egyébként egy 2016-os torontói eseményen viselt ilyen V-nyakkivágású, de ujjatlan egyrészest. Szerinted kinek áll jobban?

királykék
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a királykék?

 • Katalin hercegnének 2832
 • Meghan Markle-nek 2326

2. A virágmintás

Kate Middletonról köztudott, hogy szereti a virágnyomatos ruhákat, de úgy tűnik, hogy leendő sógornője sincs ezzel máshogy. A hercegné egy januári eseményen jelent meg ebben a virágos Erdem ruhában Londonban, Meghan Markle-t pedig Tracy Reese New York-i bemutatóján kapták lencsevégre hasonlóban még 2013-ban. Na kin mutatnak jobban a virágok?

virágminta
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a virágmintás ruha?

 • Katalin hercegnének 3295
 • Meghan Markle-nek 1661

3. Kalap

A hercegné és a színésznő szerint is lehet elegáns viselet a fehér ing és a kalap. Katalin hercegné a 2011-es Észak-amerikai turnéjuk során öltözött tehenészlánynak, azzal a különbséggel, hogy a csipkebetétes fehér blúzt a Temperley Londonnál vette potom 660 dollárért, körülbelül 174 ezer forintért. Markle egy eggyel hétköznapisabb fehér ingben és szalmakalapban nézte végig a wimbledoni teniszmérközést 2016 júniusában. Szerinted ki volt a csinosabb?

fehér ing és kalap
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a fehér ing és a kalap?

 • Katalin hercegnének 3012
 • Meghan Markle-nek 1797

4. Piros ruha

A piros ruha legalább olyan kötelező darabja a ruhatárnak, mint a kis fekete, jól tudja ezt Katalin hercegné és Meghan Markle is, akiket már többször lencsevégre kaptak pirosban az elmúlt években. A Brilliáns elmék című sorozat sztárja a 2016-os Elle-gálán fotófalazott háromnegyedes ujjú piros ruhában Hollywoodban, míg Katalin hercegné 2014-ben, egy norwichi jótékonysági eseményen vett részt ebben az élénk színű ruhában, ráadásul mindketten fekete körömcipővel kombinálták azt. Ki volt a jobb?

piros
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a piros ruha?

 • Katalin hercegnének 4169
 • Meghan Markle-nek 456

5. Fekete-fehér

Fekete cipővel vették fel mintás ruháikat is, míg Meghan Markle a 2013-as Usa Network bulin pózolt ebben a miniben New Yorkban, addig Katalin hercegné a harrow-i World Mental Health-en jelent meg ebben a 390 fontos (kb.138 ezer forint) Tory Burch ruhában, amit Stuart Weitzman cipővel és Mulberry táskával kombinált. Ki volt jobb mintásban?

mintás
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a mintás ruha?

 • Katalin hercegnének 3279
 • Meghan Markle-nek 1252

6. Geometria

A hercegnének és Markle-nek is van geometrikus mintás szoknyája, ráadásul előfordult, hogy mindketten fehér blúzzal vették fel a feltűnő alsót. Katalin hercegné 2016-ban Londonban, a szerencsés színésznő pedig egy 2014-es kaliforniai eseményen húzott ilyen szoknyát. Kinek állt jobban?

geometrikus
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a geometrikus minta?

 • Katalin hercegnének 3247
 • Meghan Markle-nek 1091

7. Csipke

A fehér blúz és a kis piros ruha mellett természetesen az olyan klasszikus sem hiányozhat a szekrényből, mint a csipkeruha. Katalin hercegné a Dolce & Gabbanánál szerezte be ezt a térdig érő feketét, Markle inkább egy sötétkék mini mellett döntött West Hollywoodban.

csipke
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a csipkeruha?

 • Katalin hercegnének 2309
 • Meghan Markle-nek 1892

8. Fekete estélyi

A vállnélküli estélyiruha is népszerű a vörös szőnyeges eseményeken, Katalin hercegné egy 2011-es díjátadóra ment bársonyban, az ifjú menyasszony nude szandállal vette fel a fazont 2016-ban Kanadában. Ki viselte jobban az ujjatlant?

válnélküli
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a vállnélküli ruha?

 • Katalin hercegnének 3544
 • Meghan Markle-nek 529

9. Tengerész stílus

Ez a tengerész stílusú szett valószínűleg a hercegné egyik kedvence, már többször is elsütötte az elmúlt években. Persze megértjük, remekül áll rajta az 1355 dolláros, kb.356 ezer forintos Alexander McQueen blúz és az arany gombos szoknya. Meghan Markle-nek is van hasonló tengerészes együttese, a celebnőből hercegnévé avanzsáló Markle rózsaszín dizájner táskával tette izgalmassá az összeállítást New Yorkban. Ki a szebb tengerész?

tengerész
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a tengerész stílus?

 • Katalin hercegnének 3167
 • Meghan Markle-nek 710

10. Fehér

Mindkét híresség Kanadában öltözött tetőtől-talpig fehérbe, Katalin hercegné stílusosan egy piros kalappal dobta fel az elegáns rövid ruhát egy 2011-es hivatalos eseményen, míg a színésznő a torontói divathéten pózolt a motoros dzsekivel és hasvillantós felsővel kombinált szettben. Ki mutatott jobban kényes fehérben?

fehér
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a fehér?

 • Katalin hercegnének 2561
 • Meghan Markle-nek 1378
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.