Paris Hiltonnak még mindig jól áll a csillogás

Az örökösnő egy percet sem öregedett 15 év alatt, ezt most ikonikus aligruhájában szemléltette.

Az egy dolog, hogy Kendall Jenner koppintja a realitycelebség ősanyja, Paris Hilton stílusát, ezért egy Swarovski kristályokkal teleaggatott ruhában ünnepelte 21. születésnapját, pont, mint Paris Hilton 2002-ben Londonban a sajátját, de eljutottunk odáig, hogy már Paris Hilton is önmagától inspirálódik!

A celebnő Twitterre tette ki a képet, amin egy ugyanolyan csillogó miniruhát visel egy 2017-es buliban, mint amit 2002-ben az ikonikus szülinapon. A W magazine szerint a két ruha egy és ugyanaz, azaz a 15 éves Julien MacDonald strasszokban csillog Hilton, de mi azért felfedezni vélünk némi különbséget, és inkább azt mondanánk, a két ruha csak hasonló (ha a tweetre kattintasz, te is megnézheted a képeket nagyobb méretben).

Azt nem értjük csak, hogy miért pont mostanra túrta elő Hilton ezt a stílust, miért nem mondjuk februárban, a 36. születésnapján, napra pontosan 15 évvel az előző strasszos buli után vette fel ezt a ruhát? Talán azért, mert a Kardashian-Jenner klán már tényleg egyre szemtelenebbül koppintja a stílusát, év elején ez meg még nem volt ennyire feltűnő?

Akármi sarkallta is Hiltont a nosztalgikus Twitter-bejegyzésre, elég vicces, hogy a celebnő kábé ugyanúgy fest a két fotón, melyek 15 év különbséggel készültek. Szerinted mikor állt jobban Hiltonnak a strasszos mini: most vagy 15 éve?

Mikor állt jobban a csillogás Hiltonnak?

  • Vagány mindkét fotó, főleg így egymás mellett! 146
  • Most csinosabb! 83
  • Nem tetszik sehogy. 54
  • 15 éve csinosabb volt! 41
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.