És te hogy néznél ki anyukád esküvői ruhájában?

Az amerikai Elle-nek sikerült 5 olyan anya-lánya párt felkutatnia, akik esetében nincs szembetűnő különbség az anyák 20-30 évvel ezelőtti, és a lányaik mostani külseje között. Ráadásul a régi esküvői ruha is megvan... ééés vállalható a ruhák kialakítása is. Szem nem marad szárazon a videóban, a legtöbb anya-lánya páros esetében ugyanis legalább az egyik fél könnycsatornái meg kell, hogy nyíljanak a múlt és a jövő ilyen ELVISELHETETLENÜL SZÉP egybefonódása láttán.

Jó, iróniát félretéve, a ruhapróbán alkalom nyílt pár őszine mondat kimondására, Nina például a videóban ragadta meg az alkalmat, hogy megköszönje az anyukájának, hogy ő a legjobb barátnője és fő támogatója az életben. Egy kis múltba révedésnek is keretet ad egy ilyen ruhapróba, és hát valahol tényleg megható, ahogy Jasmine anyukája arról beszél, hogy anno azonnal tudta, hogy adott darab lesz A RUHA!

Nina Jane arról beszél, hogyan kapott menyasszonyi ruhát anyósától, ékszert pedig édesanyjától, amikor férjhez ment, még régen. A drámai csúcspont akkor érkezik, amikor a lányok bevonulnak a szobába az anyukájuk esküvői ruhájában, tényleg nagy a sírás és rengeteg a könnyek közt elrebegett "szeretlek". 

Ha tudsz angolul, érdemes végignézni a videót, egyébként meg –ha lány vagy – kérdezd meg anyukádat, neki megvan-e még az esküvői ruhája és próbáld fel: lehet, hogy egy igazán mély beszélgetésre ad lehetőséget a ruhapróba, de az is megeshet, hogy csak nevettek egy jót a régies dizájnon.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek