Másfél milliós, kristályokkal teleaggatott tűsarkút valaki?

Manolo Blahnik tervezett már 1-2 különleges, inkább műalkotásnak, mint használati tárgynak beillő cipőt, de az új, pomponokkal is gazdagon megszórt csillár-cipő keverék így is kiemelkedik a többi közül.

A tűsarkúak óriás uszkárját Manolo Blahnik alkotta meg, aki valószínűleg cseh származású apja miatt gondolta úgy, hogy a hamarosan Prágába érkező, a tervező 46 évét áttekintő cipőkiállítás apropójából kutyakötelessége egy igazán extravagáns darabbal előállnia. Ez pedig szemlátomást sikerült is Blahniknak, aki bátran szembenézett a kihívással, és megmutatta, mihez kezdjen az ember, ha hirtelen rászakad 100 darab kristályfityegő sürgős elhelyezésének terhe. 

Manolo elhelyez

Manolo Blahnik vállalta egyébként a felelősséget Rihanna nagyjából egymilliós magassarkú farmeréért, és az így New Yorkra szabadított cipő-terrorizmusért is. Ahogy azt sejteni lehetett, a mester ezúttal is hozzáadott egy-két első látásra talán kissé idegennek tűnő elemet a kompozíciójához: az új cipő ezúttal 100 darab, a cseh Preciosa Crystals jó munkásembereinek keze munkáját dicsérő kristály függőtől, no meg persze a nagyjából ugyanennyi, fukszia színben pompázó apró pompontól nyerte el végleges formáját.

square-1498738182-photo-1-mb-shoe-for-pragueedit

A magassarkút amúgy a Preciosa prágai boltjában tekinthetik/vásárolhatják meg az érdeklődők. Blahnik azért a biztonság kedvéért 20 pár cseh csipkével, és természetesen néhány Preciosa kristállyal is feltuningolt cipővel is előállt a kiállítás alkalmából. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek