Ez a divat Lady Gaga szerint

Zanza!

Mutatjuk, hogy milyen alapdarabokkal frissítette fel ruhatárát az énekesnő.

Kalapmániája óta nem sokat hallottunk Lady Gaga felől, ezért is lepődtünk meg annyira az énekesnő felfrissített tavaszi-nyári ruhatárán, amivel egy nehezen belőhető, de kétségkívül látványos, modern stílusirányzatot képvisel. A Footwear News szerint Gaga továbbra is nagy rajongója a kalapoknak, és újabban a westernstílust keveri a sportos, illetve a hippis vonallal.

1 milliós Gucci táska, kalap és állatmintás nadrágkosztüm New Yorkban.
1 milliós Gucci táska, kalap és állatmintás nadrágkosztüm New Yorkban.Fotó: Josiah Kamau / Getty Images Hungary

Szintén New Yorkban kapták lencsevégben ebben a meglepő, szíjjakkal megbolondított összeállításban, amit szürke kalappal, míves övvel és choker nyaklánccal kombinált. Az őszies hangulatú szettből arra következtetünk, hogy divat lesz a tölcsérujj és a trapéznadrág a szezonban.

Jöjjön még egy kalapos szett, a 31 éves énekesnő szerint a rózsás hasvillantós pulóverhez, kantáros ruhához és a szegecses Sergio Rossi cipőhöz is passzol a karimás fejfedő.

Talán ez a körömcipővel kombinált, fodros autószerelő-kezeslábas az egyik kedvencünk az összeállításból, amiből azt is megtudtuk, hogy nemcsak tornacipővel, de körömcipővel is sikkes a játszósruha trend.

New York May 15. #ladygaga #gaga #fashion #littlemonster #mothermonster #pawsup #perfectillusion #millionreasons #ayo #joanne #johnwayne #joannevibes #thecure

Una publicación compartida de Fan account Lady Gaga (@madmylan) el

Végülis ez a magasított nyakú, cipzáras miniruha is beleillik az új koncepcióba. A fotókat elnézve Lady Gaga szerint is divatban vannak a 90-es évek stílusát idéző színes lencsés napszemüvegek.

Az énekesnőnek az Urban Outfittersszel készült közös kapszulakollekciója, amit az ötödik nagylemeze, a Joanne ihletett. Az Európában is megrendelhető cuccok, pulóver, póló, bomber, baseballsapka és táska 16-279 dollár (kb. 5 és 77 ezer forint) között mozognak a divatmárkánál.

Ti mit gondoltok, divatbaki vagy inkább jó ötlet volt a stílusváltás? Szavazzatok!

Szerintem...

  • Így csak a sztárok öltözhetnek. 35
  • Tök mindegy, úgyis azt veszi fel, amit ráad a stylist. 31
  • Inspiratív, én is kipróbálok valami hasonlót. 18
  • Kardashianék menőbbek. 7
  • Az előző turnéruhák jobban tetszettek. 3

Sosem gondoltuk volna, de úgy tűnik, hogy passzol egymással az év slágerének kikiáltott tükörbársony nadrág és a csíkos felsőrész is.

Are we there yet **

Una publicación compartida de xoxo, Gaga (@ladygaga) el

Blogmustra