Okostűsarkút minden lábra!

Az Olympus One olyan magassarkú, ami lábbarát jellege ellenére is mutatós tudott maradni.

Az Olympus One név hallatán előbb gondolna az ember űrhajóra vagy versenyautóra, mint cipőre. A „cipők Teslájaként” is ismert magassarkút a SpaceX egy volt dolgozójának köszönhetik azok a fájós lábú nők, akik még mindig kitartanak a magassarkú mellett, és van körülbelül 263.000 forintjuk egy új cipőre. A Spacex-es kötődés mellett asztronauta is dolgozott az Olympus One-on, nem véletlen tehát a sci-fis névadás. A Tech Insider videójából többet is megtudhatsz a Thesis Couture futurisztikus magassarkújáról!

A űrhajó-minőségű polimerből készült cipő 3 egymásba illeszthető részből áll, a talprészhez kapcsolódik a cipő sarka, és az orr-rész is. A cipő formájának kialakításában ortopéd sebész is részt vett, aminek az eredménye egy olyan kialakítás lett, ami megtartja a lábfejet, és tehermentesíti a lábujjakat is.

Sebészek és űrhajósok mellett divattervezők is dolgoztak persze a gladiátorszandál stílusú cipőn, ami egyelőre fekete, arany, és bézs színben kapható. Illetve volt kapható. Több mint tízezer ember mondott igent a közel 300.000 forintos cipőre, egyelőre nem is csinálnak többet. A márka oldala alapján úgy tűnik, legközelebb az őszi kollekció megjelenésekor lesz lehetősége a nagyérdeműnek az okoscipők beszerzésére. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra