Story- vs. Glamour-gála: mikor állt jobban?

Zanza!

Március 23-án, csütörtök este tartották meg a 2017-es Glamour-gálát, melyen sok olyan hírességgel is találkoztunk, akikkel nemrég a Story-gálán futottunk össze. Innen jött az ötlet, hogy szokásos "Kinek áll jobban" válogatásunkon most kicsit újítsunk: a celebnőket saját magukkal állítsuk párba, te pedig arról szavazhatsz, melyik eseményre öltöztek fel jobban.

Azt még fontos tudni, hogy a Story-gála dress code-ja estélyit írt elő, míg a Glamour eseményére koktélruhában várták a vendégeket – ez azt jelentette a valóságban, hogy míg előbbi rendezvényen sok volt a földet söprő műselyem, utóbbin a csipkés miniruha volt a sláger. A hírességek közül egyébként Aleska például majdnem ugyanúgy nézett ki a Glamouron, mint a Story estjén, Rubint Réka is önmaga kiköpött mása volt, míg Horányi Juli és Sarka Kata tudta, mi a különbség estélyi és koktélruha közt. Részletek a hajtás után!

Aleska vs. Aleska

Aleska egy Becker Beatrice ruhájában és Kerényi Virág fejdíszével idézte a Trónok harcát a Story-gálán és annyira bejött neki ez a stílus, hogy a fejdíszt és a tervezőt is megtartotta a Glamour-gálára is. Sőt, ez alkalommal még fémes felsőjét is Kerényi tervezte, és azt kell mondjuk, remekül sikerült a szett (bár sokan találgatták egész este, mikor fog kiesni a a ruhájából). Amíg mi ott voltunk a bulin, Aleska megúszta villantás nélkül, és nem is nagyon tudnánk eldönteni, melyik szettje volt jobb, úgyhogy szavazd meg te!

14650539 344c745eadd7019b6b7d7fa98ca6e404 o
Fotó: Szécsi István / divany.hu

Story vagy Glamour?

  • Szebb volt a Story-gálás estélyi 631
  • Sokkal menőbb a Glamour-gálás szett 572

Rubint Réka vs. Rubint Réka

A fitneszguru szinte pózt sem váltott a két esemény közt, kicsit olyan ez a két fotó, mintha az egyik kép a másik negatívja lenne. A Story-gálán fehér csipke koktélruhában és kék Kazar-kiegészítőkkel keresztezte lábát Rubint, a Glamour-gálán ugyanezt a pózt fekete miniben és sárga táskával-cipővel hozta. Igaza van, ami egyszer beválik, attól nem szabad megválni, Katalin is mindössze hatféleképp öltözik, ő miért ne tudhatna egy markáns stílust magáénak?

Nehéz dönteni, de ha hozzátesszük, hogy a Story-gála estélyis dress code-jának nem igazán felelt meg a fehér ruha, akkor talán már könnyebb kiválasztani a két szett közül a jobban sikerültet.

14650605 b12ff18b821cb534e8ffe640ec7f9450 o
Fotó: Szécsi István / divany.hu

Melyik gálán nézett ki jobban Rubint Réka?

  • A Story-gálán fehérben 769
  • A Glamour-gálán feketében 380

Sarka Kata vs. Sarka Kata

A celebnő egy strasszos, testszínű műkorcsolyázó-jelmezre hajazó Merő Péter estélyivel és Yves Saint Laurent kistáskával tisztelte meg a Story-gálát, és akárcsak Rubint, ő is egy sötétebb szettel készült a pink félhomályban úszó Glamour-gálára. A mellnél érdekesen kivágott kezeslábast Hervé Léger tervezte, a cipő és a táska színe pedig Rubint Rékáéhoz hasonlóan nála is egyforma, annak ellenére, hogy ez már nem íratlan divatszabály: ma már ajánlott inkább színben épp csak harmonizáló, vagy akár egymástól nagyon is elütő cipővel és táskával feldobni egy sima fekete szettet.

14650555 39322abb3b8309d6077839de98ffafd7 o
Fotó: Szécsi István / divany.hu

Melyik szett jobb?

  • A Glamour-gálás 944
  • A Story-gálás 213

Horányi Juli vs. Horányi Juli

Az énekesnő a Story-gálára egy érdekes, saját tervezésű ruhában érkezett, melynek különös puffos tüllrészleteit még plusz virágok is díszítették. A Glamour-gálára már nem kísérletezett, de stílusához azért hű maradt. A H&M showroomból válogatta össze a nőies, szürke szoknyát és a mídert, amit sportos felsővel kombinált. Kényelmes sportcipőjét kifejezetten irigyeltük, miután lehúztunk pár órát magassarkúban: így kell kényelmesen gálázni!

A kép alatt szavazz arra a szettre, amelyik jobban tetszik!

14650563 771b6ec5c5ba65f5f698cdc6d96bc4fb o
Fotó: Szécsi István / divany.hu

Neked melyik szett tetszik jobban?

  • A Glamour-gálás 777
  • A Story-gálás 268
Blogmustra