Kinek áll jobban: Oscar gálások vs. Jennifer Lopez

Legutóbbi “Kinek áll jobban?” posztunkban az Oscar-gálás összeöltözőkre szavazhattak. Ezen a héten sem tudunk elszakadni a témától és olyan hírességet válogattunk össze, akik Jennifer Lopez korábbi ruhakölteményeit irigyelték meg, illetve bónuszként felbukkan még Katalin hercegné is a hajtás után. Nézze meg a felhozatalt és szavazza meg, hogy kinek állt jobban a méregdrága dizájnerruha!

Jennifer Lopez vs. Jennifer Aniston feketében

A több mint 10 millió dolláros Lorraine Schwartz gyémántokban gálázó Aniston ugyanazt a felsliccelt Versace ruhát viselte, mint amiben Jennifer Lopez lépett fel a 2016-os Radio City Music Hallban New Yorkban. Jól nézze meg a két ruhát és szavazzon, kinek állt jobban a klasszikus fekete, a 48 éves színésznőnek vagy a mélyebb dekoltázzsal versenyben lévő énekesnőnek?

lopez aniston 01
Getty Images Hungary

Melyik Jennifernek áll jobban a fekete?

Jennifer Lopez vs. Olivia Hamilton lilában

Úgy tűnik, hogy mások is megirigyelték Lopez vörös szőnyeges pillanatait. Ilyen például a Kaliforniai álom rendezőjének barátnője, Olivia Hamilton is, aki egy ahhoz hasonló lila estélyit választott az Oscarra, mint amilyenben az énekesnő parádézott a Grammy-gálán. Önnek melyik verzió tetszik jobban, a merészebb Lopez féle, vagy inkább a hercegnősebb tüllcsoda? Szavazzon!

lopez hamilton 02
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a lila?

Katalin hercegné vs. Isabelle Huppert csillogós ruhában

Egy nappal azután, hogy a francia színésznő elegáns Armani Privé ruhájában végiglejtett az Oscar-gála vörös szőnyegén, az Issa márkát bedöntő Katalin hercegné is felvett egy hasonló csillogós ruhát a UK-India Year Of Culture nevű hivatalos eseményre. A különbség talán annyi, hogy Huppert ruhája övvel volt átfogva és a földig ért, míg a hercegné Erdem ruhája valamivel rövedebb volt és meglepő módon egy feltűnő csillámos cipővel kombinálta azt. Nézze meg a két ruhát és szavazza meg, hogy kinek állt jobban a visszafogott csillogás!

katalin
Getty Images Hungary

Kinek állt jobban a csillogó ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra