Töltse búvárruhában az év utolsó napjait!

Mikor robbanna be az év egyik legfurább trendje a köztudatba, mint az év végén, amikor a legtöbben már csak a balul elsült amerikai elnökválasztással, a karácsonyi menüvel és a szilveszteri koktélruha kiválasztásával van elfoglalva? – hívta fel a figyelmünket búvárruhákra a Marie Claire, aki szerint a divatházak “Víz alatti világ” témájának és sportvonalának egyik utórezgése lehet a mikrotrend.

A laza búvárcuccokban olyan luxusmárkák láttak fantáziát az elmúlt pár szezonban, mint az Alexander Wang, a Tommy Hilfiger, a Michael Kors vagy a Louis Vuitton, így várható volt, hogy idővel valamilyen formában felbukkan majd az utcai divatban is.

Ön kimenne búvárruhában az utcára?

Alábbi, fiatal Warholra emlékeztető modell annak ellenére bújt bele a búvárcipőbe, hogy feltételezhetően nem a tengeralattjárójára, hanem munkába vagy vacsorázni indult el ebben a sötétkék szerelésben, amihez egyébként jól passzolt volna a felturbózott Crocs papucs is.

Love the shoes! Are they authentic scuba shoes ? Do scubers wear shoes while scubing? I love the word scuba and all it's variations.

Una foto publicada por Scott Schuman (@thesartorialist) el

Londonban farmerrel kombinálják az év utolsó befutóját, amit a pletykák szerint az utcai bugyinadrág és a bikini vált majd a sorban.

Laura @laura_loudd #lauramariawulff #londonfashionweek

Una foto publicada por Sandra Semburg (@sandrasemburg) el

Jacques Cousteau stílus az alternatívabb vonalat követők között is népszerű. A több mint 100 ezer Instagram követővel rendelkező Veronika Heilbrunner szerint például ilyen 90-es évekbeli virágos ruhával is működhet.

Una foto publicada por Veronika Heilbrunner (@veronikaheilbrunner) el

A Louis Vuitton a 2017-es nyaralós kollekciójába építette be az elborult tengeralattjárós trendet, amihez hasonló cipzáros darabot ön is rendelhet az Asos, a Cover Swim vagy a J. Crew webáruházából.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek