Magyar csokiktól ájult el a világ, mutatjuk a nyerteseket

Csoki az az édesség, ami legyen bármilyen alkalom, mindig jó ajándék. Nem véletlenül rendezték meg idén is a Nemzetközi Csokifesztivált, amin különböző országok csokijai versenyeztek, köztük magyar csokik is, akik díjakat is bezsebeltek.

Megmutatjuk a magyar nyerteseket, hogy ha valakinek igazán menő csokit akar venni ajándékba, akkor ezekkel biztos nem fog mellé!

Harrer Chocolat, vagyis a Harrer Csokoládéműhely három díjat nyert, az egyiket (ezüst) a vörösboros-étcsokoládé sorozat Merlot-s tagjával, egy másikat (bronz) egy rozmaringos-karamelles tejcsokival, a harmadikat (bronz) pedig egy mentás fehércsokival. Sajnos egyiket sem találtuk meg a cég webshopján, de talán észbe kapnak, és felteszik a nyerteseket. A Harrer csokoládé műhelyről írt riportunkat is érdemes elolvasni, kiderül belőle, micsoda szenvedély kell ahhoz, hogy valaki ilyen magas szinten űzze ezt a csokis művészetet.

harrerjó

Zangio Chocolate szintén bronzérmet nyert, őket a bonbonok között díjazták, méghozzá a málnás trüffel érdemelte ki ezt az érmet, ezt megtaláltuk a cég weboldalán is, itt van.

chocoMe az egész olajos magvakat magába foglaló tejcsokis drazsék kategóriájában gyűjtött be egy aranyérmet, méghozzá a Piemonti mogyorós belsejű, etióp kávés külsejű drazséval, amit szintén megvehetünk online is, biztosan mindegyik finom, de ha konkrétan az aranyérmes kell, akkor lapozzanak lefelé a Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró-ig.

chocomeuj

ChocoCard egy ezüstérmet nyert a pisztáciás drazséjával, amit szintén nem sikerült megtalálni a webshopban, de talán hamarosan elérhetővé válik ott is.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.