Kinek áll jobban a dizájner pasztellruha?

Eheti "kinek áll jobban?" posztunk szereplőiben az a közös, hogy mind pasztellszínt választottak egy-egy fontos és elegáns eseményre. Hogy könnyebben el tudja dönteni, éppen ki a legszebb halvány árnyalatokban, három triót mutatunk: az első képen kék, a másodikon rózsaszín, a harmadikon sárga alkalmi ruhában parádéznak a celebnők: melyik árnyalat kinek áll jobban?

Pasztellkék celebnők

Gwyneth Paltrow a 25. EMA Awardsra ment egy égszínkék, elég extrémen kivágott 1595 dolláros Cushnie Et Ochs koktélruhában: figyelem, ez az EMA, nem az MTV European Music Awards című eseménye, hanem az "Environmental Media Association" rendezvénye, melyet 2015. október 24-én a Warner Bros. Studióban tartottak meg, Los Angelesben.  

A sokat mutató Paltrowval szemben Halle Berry egy magasan záródó Halston Heritage ruhát választott kék színben: a nem kifejezettn drága (de azért nem is olcsó) márka poliészterruhája inkább strandra való lenne, vagy esetleg valami közepesen jó partiba lehetne inkább felvenni, mint a "Black Women of Bond Tribute" című kiállítás díszmegnyitójára a The California African American Museumba, de Halle Berry stylistja biztos jobban tudja nálunk, mit illik. Mindenesetre eddig nálunk talán Paltrow vezet és sajnos ez így is fog maradni.

A trió harmadik alakja ugyanis Jennifer Aniston, akin egy fáradt-szürkéskék selyem Saint Laurent estélyi lógott a 21. éves Critics' Choice Awards-on 2016 januárjában és ennél azért a színésznő nekifutásból bármikor jobban néz ki. De nem mi szavazunk, hanem ön, szóval a kép alatt döntse el, önnek ki a kedvence kékben!

Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Jennifer Aniston - kattintson a képre, hogy megnézhesse teljes méretben!
Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Jennifer Aniston - kattintson a képre, hogy megnézhesse teljes méretben!Hahn Lionel / Northfoto
 

Kinek áll jobban a kék?

Rózsaszín estélyis hírességek

Emily Blunt  egy kristályokkal gazdagon díszített Pradát viselt a 88. Oscar díjátadóra, 2016 februárjában, de mondjuk egy Oscarnak meg is kell adni a módját!

Dakota Johnson szintén a Pradától választott púderrózsaszín estélyit, de ő a 72. Velencei filmfesztiválra, a Black Mass premierjére ment el benne 2015 őszén és neki talán nem is állt annyira jól a hálóingre hajazó darab, mint Bluntnak a kristályos estélyi.

Rachel McAdams előbbi két színésznőnél sokkal feltűnőbbet választott, ő egy talpig flitteres, mélyen dekoltált, pink Naeem Khan estélyit vett fel ugyanis a 2016-os Vanity Fair Oscar partijára. Egy ilyen bulira egyébként remek választás egy effélre ruha, főleg, hogy McAdams láthatóan sokat dolgozott formás karján, de ismét nem mi döntünk, hanem ön, úgyhogy miután jól megnézte a képet, szavazzon!

Emily Blunt, Dakota Johnson és Rachel McAdams: kattintson a képre, nagyobb lesz!
Emily Blunt, Dakota Johnson és Rachel McAdams: kattintson a képre, nagyobb lesz!Hahn Lionel / Northfoto

Kinek áll jobban a rózsaszín?

A sárga is lehet előnyös

A sárgától sokan félnek, mert valóban kényes szín, sokaknak nem áll a legjobban, de alábbi pasztelles verziója szinte mindenkin jól mutat. Rosie Huntington-Whiteleyn mondjuk pont minden jól áll, hisz modell, így nem meglepő, hogy a sárga Cushnie Et Ochs koktélruha sem néz ki rajta rosszul, de mondjuk jobban illene talán ez a combvillantás egy tengerparti buliba, mint a 25. éves Environmental Media Awards-ra. 

Mondjuk Huntington-Whiteley  még mindig visszafogottabb, mint Miranda Lambert énekesnő, aki egy selyem Christian Siirano ruhában vonult be a Las Vegasban tartott 51. Academy of Country Music (avagy ACM) díjátadóra 2016. április 3-án.

Nekünk Julianne Hough kicsit kislányos, ejtett derekú Monique Lhuillier ruhája ebből a trióból a kedvencünk. Sajnos a ruha egy kicsit mintha vastagítaná viselője csípőjét, de szép az anyaga és több fantázia van benne, mint a szokásos mell- és/vagy lábvillantós koktélruhákban. Hough egyébként egy jótékonysági vacsorára volt hivatalos ebben a szettben még 2015. március 20-án. Nos, kinek áll jobban a sárga?  

Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Lambert és Julianne Hough: kattintson a nagyobb képért!
Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Lambert és Julianne Hough: kattintson a nagyobb képért!Lisa O'Connor / Northfoto

Kinek áll jobban a sárga?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek