Kinek áll jobban a neonzöld?

Nyáron mindig divatba jönnek a neonszínek, frissek, vidámak, napbarnított bőrrel jól mutatnak. Azt hittük, hamar lecseng a körülbelül két éve kialakult neon-mánia, de ahogy elnézzük alábbi celebeket, még egy ideig együtt fogunk élni a retinaszaggató árnyalatokkal.

Eheti gyűjtésünkbe gyerekjáték volt összeszedni 6 olyan hírességet, aki neonzöld (vagy sárga?) színű ruhában jelent meg díjátadókon, filmpremiereken, divatheteken: nem csak párosával szavazhat, a cikk alján összesítettben is összecsapnak a celebnők! Ha követné példájukat, azt azért tartsa szem előtt, hogy egy hasonlóan feltűnő színű ruhában bizony meg fogják bámulni és ki fog tűnni a tömegből. Ha ezt elkerülné, inkább neonszínű kiegészítőkkel próbálkozzon, azok remekül feldobnak bármilyen unalmas szettet.

Alessandra Ambrosio vs. Millen Magese

Szerintem

Alessandra Ambrosio furcsamód ősszel vállalt be egy rikitó zöldessárga koktélruhát: a hidegebb évszakokban valahogy mindig eltűnnek ezek a világító színek. A Victoria's Secret modell 2015 szeptemberében érkezett alábbi feltűnő szettben az amfAR milánói bulijára.

Millen Magese tanzániai szupermodell a 2016-os BET Awards-on kelt versenyre Ambrosióval egy érdekes szabású, puffos ujjú, hálós ruhával, melyhez kolléganőjéhez hasonlóan ezüst magassarkút párosított. Melyik modellen mutat jobban ön szerint a különleges neon ruha? Szavazzon!

kom1
Stefania D'Alessandro / Getty Images Hungary

Jennifer Hawkins vs. Erin Heatherton

Előnyösebb ez a szín

Jennifer Hawkins egy Maticevski ruhát és Natalie Bikicki kalapot viselt Melbourne-ben, a Flemington Racecourse derbijén, 2015. november 3-án. A modell szinte eltűnik a világító neonszínben, annyira vakít ez a zöld, alig lehet észrevenni, hogy cipőjének formája milyen szépen illik a ruha különleges szabásához.

Hawkins is egy kolléganőjével versenyez (akárcsak Alessandra Ambrosio itt fent), őt Erin Heathertonnal állítottuk párba, aki a Zoolander 2 világpremierjén tette tiszteletét New Yorkban, az Alice Tully Hallban. A póz nagyon zoolanderes, a ruha szerencsére nem, igaz, jobb fazonú estélyiket is láttunk már, mint ez az enyhén lotyós oldalkivágású darab.

kom2
Scott Barbour / Getty Images Hungary

Montse Pla vs. Celine Dion

Itt csinosabb

Montse Pla színésznő egy Schweppes partira volt hivatalos Madridban 2016. június 23-án, oda vette fel a díszített szoknyás, kétrészes szettet. Ő az egyetlen cikkünkben, aki pirossal próbálta párosítani a neonzöldet: nem feltétlenül tette jól, főleg, hogy a táska és a cipő más árnyalatú, illetve a cipőn még fehér csíkokat is fel vélünk fedezni. 

Bezzeg Celine Dion csupa feketét választott a neonzöld, bő szabású zsákruhához: elég hűvös lehetett június 28-án Párizsban, ugyanis fekete csizmát és fekete bőrdzsekit is húzott az énekesnő.

Ne csak Plára és Dionra szavazzon, tekerjen a kép alá, és voksoljon a cikk leges-legjobban öltözöttjére! Önnek ki volt az abszolút kedvence?

kom3
Pablo Cuadra / Getty Images Hungary

Kinek áll legjobban a neonszín?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek