Menő vagy ciki a ragyás modell?

Míg a tavalyi divathétszezonban a biztosítótűvel átszúrt arc és a zsíros haj volt a menő a divatházak körében, addig idén Londonban láthattunk “szétvert” arcú modellt is az Agi & Som kifutóján. A 2017-es tavaszi-nyári férfikollekciókat bemutató divathét milánói állomásán pedig a feltörekvő malajziai tervező, Moto Guo hívta fel magára pattanásos arcú modellekkel a figyelmet.

Moto Guo modellje a milánói divathéten.
Moto Guo modellje a milánói divathéten.Victor Boyko / Europress / Getty

A The New York Times divatrovata persze egyből kiszúrta a hatásvadász húzást és gusztustalannak ítélte a látottakat. Szerintünk a kifutón különösen viccesen mutattak a ragyás arccal vonuló modellek, de azért reméljük, hogy jövő nyárra nem jön majd divatba a kamaszkorra emlékeztető ápolatlan arcbőr.

Mellőzhetjük a kozmetikust jövő nyáron.
Mellőzhetjük a kozmetikust jövő nyáron.Victor Boyko / Europress / Getty

Az 1991-es születésű Moto Guo kollekciója egyébként leginkább azoknak fogja elnyerni a tetszését, akik nagy rajongói a Gucci által divatba hozott infantilis retro hullámnak és a nőies férfiruháknak. A modellek kiválasztásánál és sminkelésénél viszont könnyen elképzelhető, hogy a divatvilágot újragondoló és a divatelleneséget pártoló Vetements és annak tavalyi showja volt hatással a tervezőre. Ön mit gondol, menő vagy ciki pattanásos arcú modellel bemutatni? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1349) (1743) Ciki!
Mustra