Beyoncén vagy Dukai Reginán szebb a citrom?

Előző héten rengeteg világrengető dolog történt: a magyar-portugál döntetlen meccs, aztán a Brexit forgatta ki sarkaiból a világot. Mindeközben a Sugarbirddel is olyan történt, ami a magyar tervezők közül általában Abodi Dórával szokott, azaz egy világsztár vette fel egyik ruhájukat – Jagasics V. Csonka Hedvig és Baranyi Ádám biztos sokáig fog még erre emlékezni.

Még mi sem engedjük el a témát teljesen és alább szavazhat, hogy ön szerint Beyoncénak vagy Dukai Reginának áll-e jobban a hosszú, citromos ruha, de megtalálja a nagyon felpolcolt mellű Mariah Carey és a kevésbé felpolcolt mellű Bella Thorne párosát is, majd Gwen Steafni és Heidi Klum mutatja meg, mennyire sokoldalúan hordható egy mostanság divatos, hímzett bomberdzseki.

Beyoncé vs. Dukai Regina

Az amerikai piac felé kacsintgató Sugarbird valahogy elérte, hogy a 34 éves Beyoncé a márka ‘Amore Primavera' fantázianéven futó darabjaiban pózoljon hawaii nyaralása alatt: mázlijuk, hogy a popsztár pont nemrég megjelent Lemonade címen futó hatodik stúdióalbumát népszerűsíti minden elképzelhető módon, például citromos cuccokba öltözve. Dukai Regina pedig Beyoncé képe láttán elsírta magát, majd kiposztolt egy osztott képet saját Instagramjára, mely pont kapóra jön, amikor meg akarjuk kérdezni: kinek állt jobban a divatos fazonú nyári maxiruha? A magyar modellnek, vagy az amerikai énekesnőnek?

Kinek áll jobban a Sugarbird?

Mariah Carey vs. Bella Thorne

Az ejtett vállú ruhákkal vetekszik a mélyen dekoltált, elöl fűzővel összefogott felsők, bodyk és ruhák divatja: most, hogy itt a nyár már egyrészes fürdőruhát is szinte csak ilyen megoldással lehet vásárolni. Mariah Carey egy férjével, James Packerrel megejtett hollywoodi vacsorához vett fel egy kicsit közönségesen dekoltált ruhát, mely melleit a nyakába passzírozza és melltartóját is látni engedi. Lábára, akárcsak Bella Thorne, fűzős szandált vett fel, melynek zsinórjai remekül harmonizálnak a felsőrész fűzésével.

Bella Thorne egy nagyon hasonló szettben ünnepelte 18. születésnapját, de ő nem vett melltartót és mivel kisebbek a mellei, mint Carey-nek, így nem is annyira "húspiacos" a szett összhatása. Thorne is, akárcsak Carey, leengedett hajjal viseli a fekete szettet, az meg már mellékes, hogy kábé ugyanolyan kocsi is parkol mindkettejük mögött: szerintünk nem ez fogja eldönteni, hogy kinek áll jobban a mellkipakolás.

kom2
Rmcl / Northfoto

Kinek áll jobban a fűzős dekoltázs?

Gwen Stefani vs. Heidi Klum

Gwen Stefani a Z100 csatorna Elvis Duran Showjában szerepelt New Yorkban alábbi szerelésben, azaz egy hímzett bomberdzsekiben, hálós ruhában és nőies magassarkúban. Heidi Klum egy repülőútra vett fel divatos bombert – mely furcsamód még a csíkos felsővel se ütközik nagyon –, laza farmert és aviátor-szemüveget.

Ön szerint melyik szetthez illik jobban egy hímzett dzseki? Gwen Stefani csinosabb benne, mint a fáradhatatlanul utazgató Klum?

komb3

komb3
Mpnc / Northfoto

Kinek áll jobban a virágos dzseki?

Oszd meg másokkal is!
Mustra