Hánytatóan bizarr sminken pörög a fél internet

Egy thaiföldi sminkmester, Monticha Sriyoschati a fél internetet (a Daily Mail olvasóit legalábbis biztosan) lesokkolta azzal, hogy nyolc plusz szemet és egy csomó extra szájat és orrot rajzolt a modelljének, Jan Baiboonnak. Az elképesztően furcsa végeredményt az Instagramjára is ketette, íme:

Behind the scenes #KRAFTMETIX #KRAFTMETIXexhibition #Lipart #Bodyart #Bodypainting #PIMcosmetix

Monticha Sriyoschati (@pompampapang) által közzétett fénykép,

Monticha követői természetesen azonnal kommentáradatba kezdtek: egyesek a szemkontaktussal viccelődtek, mások fejfájásra és hányingerre panaszkodtak, miután megnézték a sokszemű modell képét.

Ebben egyébként lehet némi igazság, mert nekem is zsibbadni kezdett a halántékom, amíg a fotót néztem, egy kolléganőm pedig rosszul lett a képtől. A sminkelési folyamatról természetesen egy látványos videó is készült:

Behind the scenes 2 Model : @jbaiboon MUA : @pompampapang Photo : @phathilvisualgrapher #KRAFTMETIX #KRAFTMETIXexhibition #Lipart #Bodyart #Bodypainting #PIMcosmetix

Monticha Sriyoschati (@pompampapang) által közzétett videó,

Egyes kommentelők azzal vádolták meg Monticha Sriyoschatet, hogy egy nála sokkal híresebb ázsiai sminkes, a Jiro Jur néven alkotó japán művész, Kazutaka Jiro Sakagami stílusát nyúlta le, sőt, gátlástalanul meglovagolta ennek a két héttel ezelőtti, sokszeműre sminkelt lánynak a sikerét. Monticha visszautasította a vádat, ugyanakkor elismerte, hogy nagy tisztelője a Jiro Jur munkásságának.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek