Az igazi nagymenők VIP Vogue-ot rendelnek

A Condé Nast remek ötlettel állt elő nyomtatott sajtója felpörgetésére, ugyanis az amerikai Vogue lapszámaira ezentúl elő lehet fizetni évente 200 dollárért (55 ezer forint) és akkor az ember lánya különleges online tartalmakat, meg egy Clare V. kistáskát is kap, miközben nagyon VIP-nek érezheti magát. A hülyének is megéri, állítólag van nemzetközi postázás is.

clk

Szerdán jelentette be a médiavállalat, hogy új, "csak klubtagoknak járó élményeket" fognak árulni, melynek a rendes lapszámok és a kistáska mellett különszámok (például Met-gála különkiadás) és különleges online tartalmak képezik részét – írja a Fashionista, mely úgy értesült, hogy felesleges sietni, egyelőre csak a "Vogue barátai" fizethetik ki ezt a 200 dollárt, azaz azok, akiket a Vogue emberei maguk invitálnak meg erre az élményre. Nemzetközi rendelőként egyébként a 200 dollár nem is biztos, hogy csak 200 lesz, ugyanis a sima előfizetés is 70 dollár/év, jóval magasabb, mint az amerikai olvasóknak.

A Fashionista szerint az állhat a VIP kitalálása mögött, hogy a print sajtó egyre kevesebbeket érdekel, a 2015-ös szeptemberi számokba (melyek a legfontosabbak minden divatlap életében) már érezhetően kevesebb reklám került. Jó taktika lehet a nyomtatott lapok életben tartására, ha azt közvetítik az olvasók felé a magazinok, hogy exkluzív, luxustartalmat vásárolnak.  

Oszd meg másokkal is!
Mustra