Caitlyn vagy Kendall Jenneren jobb a kutyarágta szett?

Pár napja megírtuk, hogy mindenkiből hülyét csinálna Kanye West legújabb kollekciójával - de nem gondoltuk volna, hogy ez leginkább Caitlyn és Kendall Jennerre lesz igaz. Történt ugyanis, hogy a celebtervező a bemutató napján az egész Kardashian-csordát a saját gönceibe bújtatta és akarva vagy akaratlanul, de az apa-lánya párosra ugyanaz került.

Caitlyn Jenner vs. Kendall Jenner

Ki a jobb?

A bemutatót február 11-én tartották, West hozzátartozóinak fele pedig vagy törtfehér kutyarágta cuccokban jelent meg a show-n vagy szőrös összeállításokban. Előbbi jutott a két Jennernek is: Caitlyn egy garbónyakkal ellátott, kötött pulóvert kapott, amihez sajnos hasonló anyagból készült szoknya is társult. Ő láthatóan boldog volt és a kicsit is megpróbálta értékelni - mármint azt, hogy legalább a cipője nem nézett ki úgy, mintha egy földrengés sújtotta területről menekült volna ki percekkel ezelőtt.

Bár Kendall Jenneren egy fokkal jobban mutat (ha lehet így fogalmazni) a szett, de azért még az ő esetében is megbocsáthatatlan az, ami történt (a fejbúb és a talpak közötti területre gondolunk). Ő egyébként egy decensnek kicsit sem mondható, legalább három kiló gyönggyel megszórt térdcsizmát kapott a miniruhájához, ami tökéletesen passzolt az összképbe. Ékszereket nem vett fel és felesleges is lett volna: feltűnt volna bárkinek a jelenlétük egy ilyen szett mellett? Szerintünk sem.

Kylie Jenner vs. Rihanna

Kin jobb a Dior?

Ritka, amikor cipőikreket tudunk önnek mutatni - a mai alkalom azonban egy ilyen! Történt ugyanis, hogy Kylie Jenner feltöltött egy képet az Instagramjára (miért éppen ő maradna ki a posztunkból?!), amin éppen Los Angelesben henyél egy szürke, oldalt kivágott overálban, amihez a Dior csipkével díszített, hegyes orrú magassarkúját vette fel. Azt, amit 2015. november 21-én már megcsodálhatott a világ az énekesnő Rihanna lábain is: ő New Yorkban sétáltatta meg őket egy partira menet. Az őszi estére mostanában trendi irhakabátot és szaggatott farmert vett fel, emellett pedig megszámlálhatatlan ékszert és lila hajat viselt. 

Kristina Bazan vs. Heidi Klum

És a Versace?

Utolsó párosunk egy oldalt kivágott Versace-ruhán osztozott: bár lehet, hogy még nem hallott Kristina Bazan nevéről, blogjára, a Kayture-re érdemes vetni egy pillantást, ha szeret nyálat csorgatni és inspirálódni másoktól. A divatblogger az Ungaro bemutatójára igyekezett ebben a szettben, amit Jennerhez hasonlóan Instagramra is feltöltött. A ruhához fekete térdcsizmát vett fel, kezében pedig egy pezsgőszínű Dior kistáskát cipelt.

Heidi Klum majdnem fél évvel előzte be Bazant, ő ugyanis a 2015-ös szeptemberi milánói divathétre vette fel az olasz divatház ruháját. Ő is egy velúr térdcsizmát húzott fel hozzá, kezében pedig egy fekete kistáska volt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek