Fura kézzel sminkelt, most elmondta, miért

Blogok ezrei szólnak arról, hogyan kéne az embernek sminkelnie, tele van a padlás milliónyi szépségtrükkel: egy pont ilyen blogot ír a brit Jordan Bone is, akitől rengetegszer kérdezték meg a kommentekben, hogy miért tartja furcsán a kezét. Annyira sokszor, hogy a lány nemrég egy videóban válaszolta meg a kérdést, és ezt a Marieclaire.com is megosztotta olvasóival, nem véletlenül. 

Bone öt percben meséli el, milyen nehéz volt újrakezdenie az életét, miután tíz évvel ezelőtt lebénult egy autóbalesetben. A videóban megmutatja, hogy eleinte alig bírta felemelni a megbénult kezeit, majd előad egy nagyon pozitív történetet arról, hogy rá kellett jöjjön, hogy ha már nem képes felöltözni sem egyedül, legalább a sminkjéért hadd feleljen ő. A tanulságos videóban Bone arra is kitér, hogy a trolloknak nem ártana néha magukba nézniük, amikor hülyeségeket kommentelnek egy-egy bejegyzés alá, hiszen fogalmuk sincs arról, mekkora meló van (történetesen) a smink mögött, amit mellesleg nem béna kezekkel sem lenne sétagalopp feldobni (legalábbis nekünk). 

A videóban további életigenlő dolgokat is mond, és arra biztat mindenkit, hogy senki soha ne adja fel, és mindig legyen kedves másokkal, mert az élet túl rövid a gyűlölködésre. Hát nincs igaza?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek