Abodiban parádézó híresség a VMA-n!

Abodi ruhája a VMA afterbuliján
Abodi ruhája a VMA afterbulijánFotó: Tommaso Boddi / Europress / Getty

Vasárnap tartották a 32. MTV Video Music Awardsot Los Angelesben. A rendezvényen felvonultatott korábbi legjobb kreációkról már mutattunk is egy szemléletes gyűjtést, sőt, az esemény eddigi legmenőbb szettjeit is megnézhette. Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy volt olyan hollywoodi híresség, aki Abodi Dóra által tervezett ruhában lejtett végig a rendezvényt követő afterbuli vörös szőnyegén a nyugat-hollywoodi Ysabelben.

A tervezőnő lenge, vastag övvel átfogott ruháját ezúttal a 35 éves dominikai születésű színésznő, Dania Ramírez választotta az eseményre. A csinos színésznő leginkább az X-Men: Az ellenállás vége című filmből, illetve olyan sorozatokból lehet ismerős a filmrajongóknak, mint a Buffy, a vámpírok réme, a Maffiózók (hatodik évad) vagy a Hősők. Jelenleg pedig az ABC Devious Maids néven futó sorozatában látható, ami a port.hu szerint Piszkos titkok címmel fut hazánkban. Az Eva Longoria által szponzorált szappanopera igencsak népszerű a kaliforniaiak körében, mivel a Beverly Hills-i elit és azok dél-amerikai bejárónőinek életébe enged bepillantást. Amennyiben felkeltette érdeklődését a sorozat, ide kattintva követheti nyomon az eseményeket.

Feltételezhetően a sorozat stylistja szereti Abodi munkásságát, mivel a Devious Maids színésznői közül nem Ramírez az első, aki Dora Abodi ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Tavaly nyáron a 46 éves színésznő, Judy Reyes az OK! Magazin hollywoodi sajtórendezvényére vette fel a tervező printelt ruháját. 

Nézze meg oldalról is Abodi vörös szőnyeges ruháját!
Nézze meg oldalról is Abodi vörös szőnyeges ruháját!Fotó: Allen Berezovsky / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra