Íme a világ legfeleslegesebb ruhadarabja

Vannak azok a termékek, amelyek valóban hiánypótlóak és egy addig létező űrt töltenek be, és van az ausztrál szörfösmárka, a Quiksilver búvárruhaanyagból készült öltönye. A termék "frappánsan" a true wetsuit (valódi nedves öltöny) nevet kapta, amit valószínűleg azért gondoltak humorosank, mert angolul ugyanígy (wetsuit) hívják a sima hétköznapi búvárruhát is – tudtuk meg a mashable.comról.

Mondjuk annak jó hír lehet a találmány, aki öltönyös munkát végez és utálja, hogy péntek délutánonként legalább 10 percet kell eltöltenie az átöltözéssel. Ezután ha végzett a szörföléssel, ugyanabban a szettben akár a martinit is iszogathatja majd valamelyik bárban – az ugyanis percek alatt megszárad.

truewetsuits jp
http://truewetsuits.jp

Az öltöny háromféle változatban (office smart, casual Friday és party tuxedo) kapható, 2 milliméter vastag neoprénből készítik, jár hozzájuk egy ing és egy nyakkendő is, és 300 000 japán jent, azaz közel 700 ezer forintot kérnek értük. Mi egyelőre értetlenül állunk az ötlet és a termék előtt, ha jól sejtjük, azok a karakterek vásárolnak majd belőle, akik internetről tanulják meg, hogyan kell egy lány nyakát szorongatva és a fülét szagolgatva csajozni. Na de a lényeg: ön mit gondol?

Mit gondol a szörföltönyről?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra