5 tipp, hogyan lehet stílusos

Biztos önnel is előfordult már, hogy a reggeli rohanásban fogalma sem volt arról, mit vegyen fel, mit mivel kombináljon, arról meg már végképp megfeledkezett, hogy kiegészítőkkel vagy különleges bizsuval is feldobja a szettjét. Hogy megkönnyítsük mindennapjait, megmutatjuk, hogy szedte a whowhatwear.com öt, könnyen megjegyezhető pontban, pontosan mikre figyeljen, ha stílusos, ugyanakkor egyedi szerelést szeretne összerakni, az óriásgalériánkban összegyűjtött egyedi szettekből pedig ötleteket is lophat. 

1. Egy kiegészítővel el se induljon otthonról!

A kiegészítők gyakorlatilag olyanok, mint a fűszerek főzés közben: a megfelelő darabokkal még egy végtelenül egyszerűt is teljesen más dimenziókba emelhet. Persze a bizsukról marha könnyű megfeledkezni, de azért próbáljon meg két-három darabot beilleszteni a szettjébe. Egy szép óra, egy gyűrű és egy nyaklánc már bőven elég, de egy különleges táska vagy díszes cipő is simán betöltheti az ékszerek helyét.

2. Felejtse el a lapos cipőt és hordjon tűsarkút!

Na persze nem mindennap, de amilyen gyakran csak teheti, inkább magas sarkú cipővel kombinálja az éppen aktuális szerelését. Ettől ugyanis nem csak a lábai tűnnek majd hosszabbnak, de a testtartása is javul és egész szettje sokkal nőiesebb lesz. Attól, hogy hidegebb az idő, még nem kell lemondania kedvenc tűsarkairól: vastag harisnyával, illetve egyes divatházak szerint vicces zoknival is érdemes kombinálni őket – utóbbit csak akkor ajánljuk, ha passzol a stílusához.

3. Csempésszen legalább egy izgalmas darabot a szerelésébe!

A kiegészítők és a tűsarok egy dolog, ezeken felül érdemes legalább egy olyan darabot hozzáadnia a szettjéhez, amit nem a hatvanötödik fast fashion bolt polcáról guberált és ami nagy valószínűséggel nem jön majd szembe önnel az utcán. Ilyen kincsekre vintage boltokban, turkálókban, vagy édesanyja/nagyanyja szekrényében érdemes vadászni, hiszen itt valóban különleges dolgokra bukkanhat. Antik cuccokért nézzen el bolhapiacokra – remek alternatíva lehet egy különleges bross vagy kalap is, a lényeg, hogy passzoljon a stílusához.

4. Emelje ki előnyös részeit!

Az öt pont közül a legtriviálisabb nyilvánvalóan az, hogy olyan szetteket rakjon össze, melyek nem csak eltérnek az átlagtól, hanem alakjához is jól illenek. Ha hosszúak a lábai, hordjon skinny jeans-t, ha a derekát hangsúlyozná, vegyen olyan szoknyát, melyben kifejezetten karcsúnak tűnik majd, 

5. Kreáljon uniformist!

Ezalatt pedig nem a hagyományos fekete-fehér szerkót értjük, hanem egy olyan összeállítást, ami tagadhatatlanul tükrözi egyéniségét és a legtöbb alkalomra megfelel. Ilyen lehet például egy jó szabású ballonkabát, különleges szoknyával vagy nadrággal kiegészülve, tűsarkúval és egy olyan táskával, amibe akár az egész élete is belefér. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra