Zörögtek a csontok az Emporio Armani bemutatón

A Daily Mail figyelt fel az Emporio Armani bemutató csontsovány modelleire: állítólag a bemutató közönsége is felháborodott a túl vékony lányok láttán, és elégedetlenségüknek Twitteren adtak hangot – persze a show alatt nem háborgott senki hangosan. "Szeretem a ruháit és mindig szeretni fogom őket. De legyen szíves, engedje a modelleket ENNI. Olyan rossz a kilógó csontjaikat nézni" – írta ki például közösségi oldalára Kyle Rankin dalszerző. "Fájdalmasan soványok az Armani modellek, hogy történhetett ez?" – írja egy másik néző, Phoebe Davis.

A modellek súlya 2006 óta vitatéma, amikor Luisel Ramos, 22 éves uruguayi modell szívelégtelenségben meghalt egy divatbemutató után. Ekkor tiltották ki a madridi divathétről a 18-as BMI alatti lányokat, és 2012-ben a Vogue is az egészséges súlyú modellek mellé állt, mondván, nem fognak hasábjaikon túl sovány és 16 évnél fiatalabb lányokat mutogatni.

Hogy az Armani bemutatóra hogy kerültek 2014-ben ennyire vékony lányok, nem érti senki. A divatház még nem reagált a hírekre.  Ami a ruhákat illeti: a kékben úszó, irizáló kollekció egyszerűen remek, az összes szett csodaszép – kár, hogy a betegnek tűnő lányok elvonták a figyelmet Armani munkájáról.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra