Másodszorra összejött a GAS-nek

Április végén nem jött össze a nyereményjáték a GAS-nek, ezért ma 15:30-kor ismétlést tartottak a 30 másodperces ingyen vásárlásból. A promóción 1000 terméket osztottak szét azok között, akik a leggyorsabban kattintottak a kinézett ruhákra.

A Facebookon ismét háborognak a rajongók, de az elégedetlenkedők közt felbukkant pár nyertes is. Az az igazság, hogy nálam is kifagyott a rendszer, tehát nem nyertem, hiába kattintottam jobbra balra, és ismét csak azokat a méreteket láttam, amiket már a gyakorlófelületen is. Ha nem tudnám, hogy kolléganőm nyert, biztos azt hinném, ez megint nem jött össze a GAS-nek. De ő nyilvánvalóan nyert, tehát nem a GAS-nek nem jött össze, hanem nekem és a többi elégedetlenkedőnek. Így, hogy az irodában van nyertes, legalább meg tudom osztani a videót, amivel neki gratulált a márka – vigasztalódjon ön is ezzel a felvétellel! Vagy szomorkodjon tovább csöndesen.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.