Kvíz: felismeri a fejnélküli celebeket?

A vörös szőnyeges eseményeken a celebek igyekeznek a legjobb oldalukat mutatni és ehhez hozzátartozik az is, hogy olyan ruhában láthatjuk őket, amikben amúgy szinte soha. A milliós ruhaköltemények márkájára csak igazán divatfanatikusok emlékeznek, azt viszont a legtöbben tudják, hogy éppen ki bújt bele az adott szettbe.

Próbára tesszük önöket: olyan fejnélküli celebeket mutatunk önöknek, akiknek a ruhája az adott esemény után szinte minden, divattal legalább minimális szinten foglalkozó oldalon szembejött, önnek pedig azt kell kitalálnia, hogy éppen kit látni a fotón!

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.