Katalin fodrászt váltott, jól tette

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Europress / Getty

A hercegnéről ősszel megjelent pár olyan fotó, amin nem a legelőnyösebb oldalát mutatja: egész pontosan egy november 7-i eseményen sikerült róla olyan képeket lőni, amiken feltűnően ráncos és látszik, hogy őszül a haja töve (lásd fent). Természetesen az ősz tövek nem maradtak sokáig kezeletlenül, Katalin fodrászt váltott és bejelentkezett Anglia legdrágább emberéhez, Rossano Ferretti-hez, így aztán most már elképesztő jól néz ki.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Az olasz születésű mesternél egy vágás is 600 fontba (220 ezer forint) kerül, a királyi ház pedig ennél valószínűleg jóval többet költött a 31 éves hercegné hajára, aki fél napot töltött a fodrászatban, VIP ellátást és a festés-vágást kapott. A VIP ellátás azt jelenti, hogy nem a puccos fodrászatban kezelik az ember lányát, hanem egy külön emeleten, teljesen elzárva a nyilvánosságtól és a szalon vezető színtechnikusai keverik ki a festéket. 

Előtte - utána: Katalin kicsit őszült, haja túl hosszúra nőtt. A sztárfodrász vágott belőle és szépen befestette. Ha kattint, nagyobb lesz a kép!
Előtte - utána: Katalin kicsit őszült, haja túl hosszúra nőtt. A sztárfodrász vágott belőle és szépen befestette. Ha kattint, nagyobb lesz a kép!Europress / Getty

Katalin állítólag – a Daily Mail szerint – azért hagyta el magát az utóbbi hónapokban, mert otthon maradt György herceget szoptatni, így nem volt ideje fodrászhoz járni. Rossano Ferretti-t pedig a lap értesülése szerint húga, Pippa Middleton ajánlotta, és a hercegné saját maga jelentkezett be – milyen önálló.

Milyen Katalin haja?

Ebbe a fodrászatba jár a szaúdi királyi család, Angelina Jolie, Carole Middleton, rengeteg celeb és állítólag Diana is itt vágatott hajat egykor. A szalon egyébként az elmondások alapján jobban hasonlít egy luxusholtere, mint egy fodrászatra, minden ügyfélnek külön szoba jár, ugyanakkor ez a legjobban felszerelt fodrászat Angliában. Ferretti „method” elnevezésű hajvágásáért jönnek a legtöbben, melyet a mester különleges ollóval végez. Önnek hogy tetszik a változás?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek