Legyen rókás tetőtől talpig!

Unja már a baglyokat, őzeket, mókusokat, és elege van abból, hogy mindenhol nagymacskákat nyomnak a pulóverekre, köszönhetően a Kenzónak? Ne aggódjon, eljött a rókák ideje, bár a hazai üzletek mintha még nem csaptak volna le erre a lehetőségre. Részletek a hajtás után!

Először is érdemes az egyedi garfikával díszített pólókat árusító oldalak, például a Designes by Humans vagy a Threadless kínálatát végigböngészni. Itt már 20-24 dollárért, azaz körülbelül 4300-5200 forintért tudunk találni különleges darabokat, de ha éppen valamilyen akció van, akkor ennél olcsóbban is megúszhatjuk. Pulóverekből, kardigánokból is igazán szép választék van az internetes boltokban, nézze csak meg mellékelt galériánkat! Sőt, a magyar divatot is támogathatja, ugyanis az Iner őszi/téli kollekciójában is több rókával díszített darab van, és minket teljesen megvettek az erdő lakóit felvonultató kreációikkal.

Kattintson a többi képért!
Kattintson a többi képért!Dívány

Természetesen kiegészítők is vannak szép számmal, az Asos oldalán például találtunk egy gyűrűt, ami ajakbalzsamot rejt, igaz, közel 50 euróba kerül. Ha rókás kitűzőre vágyik, azt sem ússza meg túl olcsón, de legalább egy egyedi darabbal lesz gazdagabb, a mi kedvencünk szintén az Asos oldaláról származik, a Tatty Devine kollekciójából. Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni akkor is, ha rókás cipőre vágyunk, bár 60 dollár, azaz 13 ezer forint nem feltétlenül sok egy balerináért, ami biztosan nem jön velünk szembe az utcán. Ezt mindenki döntse el maga. Mi lehet, hogy inkább egy 14 fontos termoszra vagy 8 fontos szemmaszkra vernénk el a pénzünket az Urban Outfittersnél.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek