no

A nők végre hibáikkal együtt szerepelhetnek

A plus size modellek egyre elfogadottabbak, az olyan arcok mint Robyn Lawley és Tara Lynn rengeteget címlapot kapnak, és egy csomó kampányban vesznek részt – sokak szerint simán komoly divatikonokká is válhatnak. Viszont az ő esetükben is modellekről beszélünk, akiknek a megjelenése korántsem átlagos. Ezt ismerte fel Chrystal Bougon, egy plus size fehérneműket forgalmazó kaliforniai cég tulajdonosa.

Kattintson a többi rendes nőért!
Kattintson a többi rendes nőért!

"Rengeteg fotó készül fehérneműs modellekről, de én mindig olyan képeket akartam, amiken ténylegesen átlagos nőkön láthatóak a termékeink" – magyarázta Bougon, aki szerint a divatvilág természetesen egy nagy vicc. Így aztán elindította a saját kampányát, a Regular Women-t (amit leginkább Rendes Nő-kampánynak lehetne fordítani) - írja Huffington Post.

"Egy vevőtől származik az ötlet, hogy a nőket minden testi szabálytalanságukkal együtt mutassam meg. Hiába vannak apró sebek, ilyen-olyan csíkok, hepehupák a testükön, még így is vonzóak és szépek tudnak lenni."

Mint mondta, tudják, hogy néhányan utálni fogják ezeket a csajokat, hogy gonosz, sértő megjegyzéseket fognak kapni. Azt viszont senki nem tudhatja, hogy kiknek segítenek vagy kiket bátorítanak azzal, hogy felvállalják a testüket.

Úgy tűnik, hogy Bougon nem is tévedett, amikor elindította a kampányát. Az első három napban rögtön 3500 rajongót szereztek, azóta pedig 27 ezerre nőt a Facebook-oldalt lájkolók száma, a nők pedig bátran töltenek fel magukról fehérneműs képeket. A bunkó bejegyzéseket pedig vagy szűrik, vagy - és ebben az esetben valódi siker a kampány - egyáltalán nem is érkeznek.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra