Öltözzön magyar topmodellekbe!

Bőven van mire büszkének lennünk a magyar topmodellekkel kapcsolatban, amit az egyik weboldal, az ő munkájuk és sikereik érdekében létrehozott Hungarian's Fashion Beauty is nap, mint nap hirdet. Hogy még jobban felhívják a figyelmet a lányok munkásságára, szó szerint divatot szándékoznak teremteni belőlük: piacra dobták első pólójukat, amire magyar tervező rajzolta meg a hazai tervezők ruhájába bújtatott modelleket.

Az utóbbi néhány évben nagyon beindult a magyar modellek nemzetközi karrierje: Ebergényi Réka és Mihalik Enikő után Palvin Barbara, Srej Zsófi, legújabban pedig Axente Vanessa és Kondás Kata sikerei is azt bizonyítják, hogy a tehetséges magyar lányok lassan beveszik a nemzetközi divatvilágot. A magyar modellek munkáit gondosan dokumentáló Hungarian Fashion's Beauty egy magyar tervezővel, a Barber's Art-tal kollaborálva jelentette meg első hivatalos pólóját, amin kik mások, mint kedvenc modelljeink szerepelnek. Külön csavar a történetben, hogy mindegyikőjük magyar tervező kreációjában és kiegészítőiben pózol, így aki esetleg beleszeret a Kondás Kata rajzfigura által viselt ruhába, már keresheti is fel Abodi Dóra showroomját.

Palvin Barbara Nubu ruhában, Nasha fülbevalóban, IVANKA The Concrete Factory borítéktáskával és Juhos cipőben, Axente Vanessa Anda Emília ruhában, JUJJ nyakláncban és Eniko Toth Kern cipőben, Kondás Kata Dora Abodiban és Juliakaldyban, Srej Zsófi ANH TUAN táskával, Reka Vago cipőben, Mihalik Enikő pedig Napsugar Von Bittera ruhában, NYD fülbevalóban, Sarolt karkötőkben, Reka Vago cipőben pózolt.
Palvin Barbara Nubu ruhában, Nasha fülbevalóban, IVANKA The Concrete Factory borítéktáskával és Juhos cipőben, Axente Vanessa Anda Emília ruhában, JUJJ nyakláncban és Eniko Toth Kern cipőben, Kondás Kata Dora Abodiban és Juliakaldyban, Srej Zsófi ANH TUAN táskával, Reka Vago cipőben, Mihalik Enikő pedig Napsugar Von Bittera ruhában, NYD fülbevalóban, Sarolt karkötőkben, Reka Vago cipőben pózolt.Tumblr

A pólót egyelőre csak nők rendelhetik elő, amivel jobb iparkodni, mivel a póló kizárólag limitált számban kapható. Ha megtetszett önnek a legszebb modelleinket reklámozó kreáció, innen tudja megrendelni.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1890) (1931) Ciki!
Mustra