Válassza meg korunk legrosszabb frizuráját!

Azok után, hogy nemrég összeszedtük az öt legváratlanabb hajtrendet, plusz néhány őrültet a Párizsi Divathétről, most a grandparents.com-ot követve összeszedtük korunk nyolc legrosszabb frizuráját is. A többség kifejezetten népszerű volt valamikor a nyolcvanas évek környékén, egyedül talán a Flock Of Seagulls lóg ki, mert azzal nem lehetett valami gyakran találkozni, de olyan röhejes próbálkozás volt, hogy mindenképpen itt a helye.

1. A Flock of Seagulls

81677013
Ron Wolfson

Kezdetnek itt van minden idők egyik legbénább, őrülten eredetinek szánt frizurája, ami nem véletlenül nem vonzotta aztán a követők millióit. A Flock of Seagulls egy angol együttes volt a nyolcvanas években, aminek a képen látható billentyűs-énekese, Micheal Score próbálkozott ezzel a viselettel. Minden elismerésünk.

2. Méhkaptár

159926808
Antonio De Moraes Barros Filho

Az utóbbi időben olyan énekes- és celebnők próbálják visszahozni a divatba, mint Adele vagy Kelly Osbourne. A méhkaptár frizura ennek ellenére 2013-ban egyszerűen nevetséges, idejét múlt, avítt, modoros, fájdalmasan hercegnői, aminek nincs semmi helye abban a korban, amiben szinte minden a rombolásról szól.

3. A bilifrizura

138452887
Nbc

Örök klasszikus óvodás körökben. Teljesen érthetetlen, hogy miért vágnak az embernek kisebb korában ilyen nevetséges frizurát. Olcsó, könnyen és gyorsan elkészíthető? Esetleg, de a férfi hajjal azért annyira sok dolgot nem szoktak azért csinálni, hogy ilyen radikális egyszerűsítésre kelljen rászánniuk magukat az emberekre.

4. A bundesliga

72041940
Bongarts

Kikészíthetetlen, egyszerűen nem létezik ennél vicccesebb frizura. Milliószor elmondták róla, hogy mennyire nevetséges, mégis képtelenség kiirtani a köztudatból. Aki egyszer látta, soha nem felejti. Aki igazi férfi, egy napra kipróbálná egy hetyke bajusszal. Ennél nagyobb tekintélyt semmivel sem lehet a gangon szerezni.

5. A hátrafésült

82533142
Frazer Harrison

Minden férfinak nehéz lehet, amikor kopaszodni kezd. Ennél csak az lehet nehezebb, amikor tényleg meg is kopaszodik valamennyire. Az egészben egészen vicces, hogy megpróbálják az elől megmaradt kevéske hajat hátrafélsülni, mint még mindig vad kakaskák lennének. A téma valószínűleg legnagyobb szakértője Donald Trump természetesen.

6. Az oldalsó lófarok

110277394
Djamilla Rosa Cochran

Ha valaki egyetlen perc alatt szeretne butácska kislánynak tűnni, akkor hordja nyugodtan. Ha minden szexuális kisugárzásától megfosztaná magát, akkor ne vesztegesse az idejét. Ehhez hasonlító frizurát hordod Cyndi Lauper is, akinek az átváltozásait követve nem lehet azt mondani, hogy leste volna a férfiak kívánságait.

7. A Jheri Redding-frizura

81159827
Michael Ochs Archives

Redding egy amerikai fordász volt, aki azzal lett híres, hogy megalkotta a Jheri-fürtöt, aminek egy időben majdnem minden színes bőrű férfi hatalmas rajongója volt Michael Jacksontól kezdve Lional Richie-ig, akit az egyik utolsó mohikánként még mindig el lehet ezzel a frizurával csípni. Az embert előre rázza a hideg, milyen lehet ebbe beletúrni.

8. A patkányfarok

Grey Tail
Wikimedia Commons

Melyik a legrosszabb?

A bundesliga frizurának egy továbbfejlesztette változata. A nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején gyakran lehetett a lakótelepeken focizó kisfiúkon látni. Eléggé irigyek voltunk, de valahogy mégis kibírtuk, hogy ezzel a hajjal keljünk fel, menjünk iskolába, edzésre, mossunk fogat – szóval legyen velünk mindig és mindenhol.

Itt tehát a nagy feladat, válassza meg, hogy ön szerint melyik volt ezek körül a legrosszabb. Ha nem találta volna meg köztük a favoritját, akkor írjon nekünk! Ezúttal nyugodtan hagyja, hogy a rossz emlékek vezéreljék, itt a lehetőség, hogy bosszút álljon valakin azzal, ha a frizura emlékeztetné! Egyetlen kattintással elmondhatja a véleményét!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek