Szado-mazo ruhában és csíkos overálban esnek egymásnak a celebek

Nem telhet el hétfő a Kinek állt jobban?! posztunk nélkül. Ezen a héten a látóterünkbe akadtak igazán merész ruhák is, ezeket természetesen nem hagyhattuk ki a válogatásból. Helyet kaptak azonban olyan ruhák is, amiket mi is nyugodt szívvel felvennénk – akár hétköznap is –, legyen szó akár Alicia Keys ruhájáról, akár az Olivia Palermo által viselt darabról.

Vannak olyan ruhák, amelyeket nagyon nehéz különböző módon viselni (válogatásunkban például a Kate Moss-on látott hálós kreáció), azonban sokszor egy klasszikus fekete bőrdzseki is fel tudja tenni az i-re a pontot (Ashanti esetében például).

Alicia Keys és Ashanti

A zöld ruha jobban állt

  • Ashantinek 563
  • Alicia Keys-nek 306

Mikor kicsiben láttuk a képet, először azt hittük, hogy Alicia Keys a nyár horrorkiegészítőjét, szilikonpántot villantott, de szerencsére nem. Az átlátszó rész a ruha része, a kivágása rendkívül sejtelmessé teszi. Keys metálos nyaklánccal, hozzá passzoló magas sarkú cipővel és szolid gyűrű-fülbevaló párossal viselte. A zöld ruhával remek kontrasztot képez a narancs és vörös között félúton található árnyalat.

Ashanti kicsit rockosra vette a figurát: a ruha komolyságát egy bőrdzsekivel, illetve hangsúlyos fülbevalóval és gyűrűvel oldotta fel. Körmeit kékre festette, szájára egy nude-barack szín került. Fekete cipő mellett döntött.

Kate Moss és Miley Cyrus

A hálós ruhát jobban viselte

  • Kate Moss 2011-ben 814
  • Miley Cyrus pár hete 486

Nem mai fotó ez Kate Moss-ról, egészen pontosan két éve, 2011-ben viselte ezt a ruhát. Nem egy szerény darab, de Moss-t sem ilyen jelzőkkel szokták illetni. A vörös rúzs szinte könyörgött a ruha mellé, ékszerek terén a topmodell visszafogott maradt és a lábaira is egy púder színű cipő került.

Emlékszik még a bájos és vadóc Miley Cyrus-ra a karrierje elejéről? Mi sem! Az énekesnő egyre többször lepi meg a vörös szőnyeges események nézőit, olyan kreációkban jelenik meg, amelyekről évekkel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy rajta láthatjuk viszont. A vörös rúzs itt is kötelező volt, de gyűrűk terén is elég bátor a választás: Cyrus több hangsúlyos darabot is az ujjaira húzott. Bár nem teljesen kivehető, a nagyítás után úgy tűnik, piros bársonycipellő került a lábakra.

Lea Seydoux és Olivia Pelarmo

Önnek ki tetszik jobban?

  • Olivia Palermo 795
  • Lea Seydoux 395

Lea Seydoux pink hangulatban volt, amikor megára öltötte ezt a ruhát, hiszen a körmei, a cipői és az ajkai is ilyen színben pompáztak. A gyűrű és a fülbevaló a mintája és anyaga alapján egymáshoz tartozik alapból is, nem csak a francia színésznő viseli őket együtt. A „You are younger than you think” („Fiatalabb vagy, mint gondolnád”) feliratú clutch a ruhával és a már említett nőies színekkel is tökéletesen harmonizál.

Olivia Palermo ezzel szemben vörös kéz- és lábujjkörmökkel, barna hasított bőr cipővel és óriás aranykarpereccel viselte ugyanezt a ruhát. A táska csak kissé látszik, de rojtos és abszolút passzol hozzá. Palermo haját feltűzte, az eredeti szájszínét kiemelő szájfényt és hangsúlyos szemöldököt visel.

Rosie-Huntington Whiteley és Willow Smith

A csíkos overál jobban tetszik

  • Rosie-Huntington Whiteley-n 1210
  • Willow Smith-en 61

Abszolút „húha” érzésünk volt mindkét összeállítás láttán és nem biztos, hogy pozitív. Ez az a ruha, amit csak tökéletes alakra szabad felhúzni és azon sem biztos, hogy úgy fog mutatni, ahogy előtte elképzeltük.

Rosie-Huntington Whiteley egy fekete kézitáskával vette fel ezt az overált, Willow Smith ennél vadabb volt. Ő szegecses magas sarkú cipőt, bőr bolerót, kalapot és a 2000-es évek elején a Bravo magazinhoz ajándékként csomagolt plasztiknyakörvet vett fel hozzá. Elnézést mindenkitől, aki kedveli őt, de mi nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy Will Smith az hosszú, ősz parókában.

Mustra