Hülyét csinál a nőkből a gyémántreklám

Úgy tűnik, gyémántot menőség megdöbbentő és furcsa élethelyzetet ábrázoló reklámokkal eladni, efféle szürreális hirdetést készített már a Shimansky is, akinek lila ruhás reklámnője egy étterem párkányáról kívánta levetni magát, vagy Vera Wang, aki meleg pasiknak dobott piacra gyémánt eljegyzési gyűrűt. De a Ritani pasik első szexuális élményéről készített kisfilmje sem mondható mindennapinak, főleg, hogy ilyen luxusgyűrűkkel a legtöbb esetben a lánykérés a fő cél.

enhanced-buzz-wide-14908-1366148344-28

A legutóbb a török Batarya rukkolt elő egy provokatív reklámanyaggal, amit a szintén török T-Diamondnak készített az ügynökség. A figyelemfelkeltő plakát azt ismerteti, hogy mi történik egy nővel, ha gyémántgyűrűt villantak meg előtte.

Mit gondol a szexista reklámokról?

A hirdetés szerint csak annyi, hogy a csillogó kő láttán a nő örömében nagyobbra tudja tátani a száját, mintha egy jókora farok lenne benne.

A Buzzfeed.com szerint a Batarya még nem erősítette meg hivatalosan, hogy a cég Facebook-oldalán is feltűnt szexista hirdetés az ő nevükhöz fűződik-e vagy csak kamu, és a lejáratásukra készült.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek