Elegáns pingvinnek öltözött az aranylabdás Messi

Számos párhuzam tolulhatott az ember fejébe, amikor meglátta a negyedszerre is a világ legjobb férfi focistájának választott Lionel Messi öltözetét hétfő este. A FIFA Aranylabda-gálájára nagyrészt feketében érkezett korunk Maradonája, de fekete szmokingját fehér pöttyök tarkították. Ugyanilyen mintázatú, torkig felrántott csokornyakkendőt húzott, az erre az alkalomra tervezett Dolce&Gabbana cucc alatt pedig fehér inget viselt (a focista a márka egyik arca is). Ruházata így nagyban hajazott egy túlméretezett pingvinre vagy egy alulméretezett cetcápára, esetleg az estély egyik pincérének is nézhették a focistafeleségek. Mindenesetre megmosolyogtató látvány volt, bár egyes munkatársaink szerint kifejezetten elegáns.

Frissítés: közben az argentin Olé újság kiderítette egy archív fotó segítségével, hogy Messi a másik argentin focilegenda, Diego Maradona hacukáját utánozta le. Maradona szörnyű szettjéért kattintson ide!

159073315
Mike Hewitt - Fifa / Europress / Getty
Az est pingvinje, Lionel Messi, az est gyászhuszára, Andres Iniesta és az est bárzongoristája, Cristiano Ronaldo.
Az est pingvinje, Lionel Messi, az est gyászhuszára, Andres Iniesta és az est bárzongoristája, Cristiano Ronaldo.Christof Koepsel / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek