Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Jana

Szerdán az ország nagy részén már-már tavaszias idő volt, a fővárosban megdőlt a napi melegrekord: Újpesten 15,6 fokot mért az Országos Meteorológiai Szolgálat mérőeszköze. Korábban az 1978-ban mért 15,4 Celsius-fok volt a csúcstartó – írja az Időkép.hu. Csütörtökön még enyhe, erősen szeles időben lesz részünk, eleinte többfelé, majd egyre inkább keleten, északkeleten várható eső. Nyugat-északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, péntekre erős hidegfront érkezik.

Csütörtökön azonban még simán lehet 11-17 fok, ennek megfelelően nem kell még térd alá érő pufikabátba burkolózni. Jana ennek megfelelően laza, kötött kardigánokat, pulcsikat halmozott egymásra, és csak egy zakót vett a jó időre való tekintettel. Vastag harisnyát és zoknit azért midnenképp érdemes venni, mert estére már jöhet a lehűlés.

Jana nem emlékszik már arra, melyik ruháját hol vette, de a legtöbbet egy Edinburgh-i second hand shopbanszerezte.

Mustra