Kedden végre süthet kicsit a Nap!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Petra

Kedden több helyen felszakadozhat a felhőzet és hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a Nap – írja az Időkép.hu. Csapadék nem várható, esetleg este. Enyhe, szeles időben lesz részünk, nyugaton akár viharos lökések is kísérhetik a déli, délnyugati szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3-9 fok között, a nappali maximum 11-16 fok között alakul.

Petra, dacolva az elmúlt napok szürkeségével, talpig bézsbe öltözött: a 11-16 fok ellenére jól jön a kötött sapka a szél miatt, és egy meleg, szőrmés lábbeli is elkél. A lány komolyan vette az egy tónusban öltözködést, csak nadrágja sötétebb kicsit a többi ruhájánál: táskája teljesen beleolvad a kabátba, de legalább pont illik a csizmához. Önnek hogy tetszik a finom árnyalatú összeállítás?

Kabát: Zara

Nadrág: H&M

Sapka, sál: H&Mm

Táska: C&A

Cipő: vagy Bershka, vagy Pull & Bear (nem emlékszik, mert tavaly vette)

Mustra