Palvin Barbara unott és visszafogott a téli kampányokban

A lassan világhírű hírességé váló Palvin Barbaráról a nagy visszhangot kapott Victoria's Secret Show és a Justin Bieber miatt kirobbant globális botrány közben jelent meg a Massimo Dutti kollekciójának novemberi katalógusa.

Az Inditex-csoport prémium márkájaként számon tartott Dutti ehavi lookbookjában a magyar szupermodell a gyűjtemény elegánsabb, bézs, fekete és fehér színű darabjait mutatja be a nem túl hangulatos, kicsit egysíkú képeken – írja a melty.es. A Zaránál valamivel drágább kategóriába eső Dutti egyébként még idén tervezi megnyitni első üzletét hazánkban, méghozzá a budapesti Fashion Streeten, ahol 800 négyzetméteren várja majd a fast-fashion rajongókat a spanyol márka.

A 19 éves modell az Armani Exchange őszi-téli kampányában is helyet kapott, ami az idei tavaszi szezon óta már a negyedik közös munkája a neves divatházzal. Palvin ezúttal az ünnepi készülődésre hangolja rá a vásárlókat, modelltársával, az Abercrombie & Fitch reklámból ismerős Steven Chevrinnel. A hóesésben laza Armani pulóverekben, kabátokban és farmerben pózoló modellekről Matthew Scrivens készítette a reklámképeket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek