no

Koppintotta volna virágmintáit a Prada?

A Prada 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából a legtöbb divatmagazin az olasz divatház zoknis holdjáróját elemezte leginkább, nemrég azonban az AnOther.com egy másik érdekességre is felhívta a figyelmet a megosztó gyűjteménnyel kapcsolatban.

Az oldal egy 1967-es szeptemberi Vogue képet tett közzé, melyen a hatvanas évek szupermodelljei: a német nemesi családból származó Verushka és az 1946-ben született modell-színésznő, Ann Turkel narancs- és kiwiszínű műszőr kabátokban pózolnak melyeket az idei Prada kollekcióból ismerős hatalmas virágok díszítenek. Ide kattintva korának egyik ikonját, Twiggyt is megnézheti egy hasonló virágos kreációban.

Koppintott a Prada?

A márka vezető tervezőjét Miuccia Pradát egyébként a japán kultúra, a gésák öltözködése és a hatvanas évek francia divatja inspirálta a kollekció tervezésénél, melyet rövid hajú, rúzsozott modellekkel mutatott be. A szerethető virágmotívum pedig a kabátokon kívül szinte a gyűjtemény összes alapdarabján feltűnik a napszemüvegtől a táskákig. Ön szerint koppintás a Prada új kollekciója és semmi köze nincs a gésákhoz, vagy természetesnek tartja, ha egy designer ötletet merít egy régebbi, szinte teljesen hasonló ruhadarabból, majd több ezer euróért piacra dobja ugyanazt?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra