Lilamánia: 25 tipp 10 ezer forint alatt

A bordó mellett a lila is reneszánszát éli most, igaz, szinte minden ősszel bekerül a népszerű színek közé. Francesca Burns, a Vogue divatszerkesztője a következőket nyilatkozta. "Régen ez az elit színe volt, de idén ősszel és télen bárki hordhatja". A nagy divatházak közül többek közt a Prada bolondult bele teljesen a lilába, elég csak megnézni az aktuális kollekciójukat. Persze kevesen engedhetjük meg magunknak, hogy tőlük vásároljunk. Nézzük meg, mit kínálnak az üzletek 10 ezer forint alatt azoknak, akik rajonganak ezért a színért vagy pár darabbal szeretnék felfrissíteni a ruhatárukat. Részletek a hajtás után!

A kabát kivételével szinte minden ruhadarabból és kiegészítőből be lehet szerezni megfelelő színűt az ingtől kezdve a pulóveren át a nadrágig. Igaz, a lehetőségek azért korlátozottak, 25 tippet mégis sikerült összebogarásznunk. Jó, az Asos internetes bolt kínálatát is bevettük a sorba, mert e nélkül bajban lettünk volna. A mellékelt galériában mindent megtekinthetnek!

És hogy mik a szabályok? Mivel egy nagyon erős színről van szó, nem szabad túlzásokba esni. Ha visszafogottabb külsőre vágyunk, akkor feketével, szürkével vagy barnás árnyalatokkal párosítsuk, ha pedig szeretjük a feltűnést, akkor a zöld, a narancssárga, a kék is szóba jöhet, ahogy tette ezt a Gucci is 2011 tavaszán. A StyleTread szerint a neonszínek sem állnak olyan távol a lilától, és a mintáktól sem kell félni. Nem ajánlott viszont két különböző árnyalatú lilát párosítani, kivéve ha két meleg vagy két hideg árnyalatról van szó – olvasható az Ezibuy egyik bejegyzésében. Sonu Bohra divatblogger szerint az sem mindegy, hogy milyen az alkatunk. A magas lányok például bátran hordhatnak lila farmernadrágot, de az alacsonyabb, kicsit teltebb nők inkább a szatén ruhával próbálkozzanak.

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek