Így tüntesse el a szem alatti karikákat!

A sötét karikáknak a szemünk alatt számtalan oka lehet a kevés alváson át a kimerültségen és a stresszen át a genetikáig. A nők nagy részét foglalkoztató problémát tudjuk, hogy állítólag megnövelt folyadékbevitellel és több alvással orvosolhatjuk, ám vannak reggelek, amikor ennél azért többre van szükség. Például egy méretes napszemüvegre. Vagy egy jó korrektorra: a NewBeauty.com videója segítségével ön is elsajátíthatja, hogy tüntesse el a nem kívánatos karikákat.

tk3s 1168670

Mivel bőrünk a szem környékén a legvékonyabb, érdemesebb folyékony állagú és jó minőségű korrektort választani, különben az érzékeny bőrfelület rosszul reagál és kiszárad, vagy még több ránccal gazdagodik. Fontos, hogy a korrektor színe passzoljon a karika színéhez, ezért ne a kézfejünkön teszteljük le a színét, hanem rögtön a foltokhoz igazítsuk az árnyalatot.

 

A szem körüli vékony bőrre a NewBeauty.com sminkmestere a Neutrogena 13.99 dolláros, 3055 forintos Healthy Skin Brighting Eye perfectorát javasolja. Az alkalmazása egyszerű, leginkább arra kell ügyelni, hogy lassan és következetesen fedjük le a szem körüli részt. Első körben a korrektorral a szem alsó környékére, szaggatott lépésekben húzzunk közepesen vékony csíkokat, majd ujjbegyünkkel egyengessük bőrünkbe a felvitt anyagot.

A szem belső környékére szenteljük külön figyelmet és az alsó részhez hasonlóan járjunk el, melynek köszönhetően majd vidámabbnak tűnik tekintetünk. Szemöldökünket is hangsúlyozzuk ki, majd a szemöldök alatt is futassuk át vékonyan a szemkarikára használt korrektort. Végül egy finom, halvány porpúderrel egyengessük el az esetleges különbséget arcbőrünk és szemkarikánk színe között.

Nézze meg a videóban, mi a teendő: persze, ha csak akkroa karikáink vannak, mint a sminkesnek, akkor könnyű dolgunk van.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek