Alessandra Ambrosio 4 éves lánya már modellkedik

A brazil modell, Alessandra Ambrosio lányával, a négy éves Anjával készítette el legújabb, családias hangulatú, 2012-es téli kampányát az 1923 óta piacon lévő London Fognak. A képek decembertől lesznek majd láthatóak a divatlapokban – írja a huffingtonpost.com.

„Ezek időtlen képek, sokat fogjuk látni őket és emlékezni fogok ezekre a pillanatokra örökre. Anja már kész sztár, nagyon jól tudja, mit hogyan kell csinálni. Olyan, mint egy kis profi” – mondta a már fiú gyermekkel is büszkélkedő 31 éves Victoria's Secret modell a munkába állított lányáról és az együttműködésről.

Az elegánsabb stílusban egyre inkább népszerű márka az elmúlt néhány évben olyan hírességekkel készített már reklámkampányt, mint a sértődékeny Christina Hendricks, az újra szingli Eva Longoria, Nicole Scherzinger vagy Gisele Bündchen.

Nem az 1996 óta modellkedő Ambrosio az első modell anyuka, aki lányát is a szakma felé terelgeti, az élvonalba toborozta már lányát Bianca Jagger, a szép hajú Jerry Hall, Isabella Rossellini és Cindy Crawford is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek