Kellemes idő jön, menjen sétálni kényelmes ruhában!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt állítottunk meg. de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Virpi

Október 14-én vasárnap 14-20 fokra és némi esőre számíthatunk, de nem kell ítéletidőre készülni: sőt, a múlt heti hidegfront után jövő héten a délire, délnyugatira forduló áramlással meleg, főként kedden és szerdán nagy nedvességtartalmú légtömegek áramlanak fölénk, így megenyhülnek az éjszakák, jelentősen erősödik a nappali felmelegedés – írja az Időkép.hu.

Vasárnap  a Dunától keletre egész nap, délen pedig este számíthatunk esőre, általában felhős lesz az ég, de nyugaton, északnyugaton hosszabb napos időszakok várhatók. Virpi katonazöld dzsekije pont elég meleg a borús 14-20 fokhoz, laza szettjénél nem is kell jobb egy vasárnapi sétához!

Cipő: Lacoste

Leggings: Stradivarius

Felső: Mango

Kabát: Terranova

Sál: H&M

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek