Eddze magát Kate Moss-ra 5 perc alatt!

A világ egyik legrangosabb ügynökségének számító Elite Model 1983-ban indult hódító útjára. A több mint 50 országban évről-évre megrendezésre kerülő versenyeik –Elite Model Look– olyan nagy neveket adtak a modell szakmának, mint a Rubik-kockázó Mihalik Enikő, Cindy Crawford, Naomi Campbell vagy Claudia Schiffer.

A rangos ügynökség az idei verseny előtt összeállt a híres londoni Pineapple táncstúdióval, hogy közösen dolgozzanak ki egy mini edzéstervet leendő modellek számára, valamint egy haladó programot, melytől fittek, erősek és rugalmasak lesznek mindössze öt és fél perc alatt.

A táncstúdió az edzés vezetésével Kate Moss kedvenc koreográfusát, Mark Battershallt bízta meg, akinek a legjobb ajánlólevél maga Kate Moss. A rövid edzés kardióval indul, javítja a modellek koordinációs képességeit és kondicióját – írja a dailymail.co.uk.

88574412
Fotó: Dave M. Benett

„Az Elite-nél egy adott korosztállyal, 14 és 26 év közöttiekkel foglalkozom. Szerettem volna létrehozni valamit, ami mindenki számára hozzáférhető, az anyukáknak, irodai dolgozóknak és a kevés szabadidővel rendelkezőknek egyaránt. Öt perc elteltével nem is érzed, hogy egy kimerítő edzésben volt részed, ami meghatározhatja az egész napodat” – beszélt munkájáról Mark Battershall.

Az ügynökség szerint a miniedzés legfontosabb része a modelleknek a freestyle szakasz, mivel a castingokon a legfurcsább és leggátlástalanabb dolgokat szokták kérni a modellektől, így ma már elvárás, hogy egy modell képes legyen az improvizatív mozgásra.
„Nem kell, hogy a legjobb táncos legyen a világon, de előfordul, hogy használni kell a testüket, önmagukat és megmutatni személyiségüket” – mondta az oktatás lényegéről a koreográfus.

A terhes Gisele Bünchenre lecserélt Kate Moss-nak is bevált edzéstervet kipróbáló modelljelöltek mind elégedettek a táncstúdió szolgáltatásával, van olyan fiatal nő, aki azóta magabiztosabban jár, de olyan is, aki megtanulta hogyan húzza be a hasát vagy a hátsóját adott helyzetekben. A videóból megtudhatja, mennyire tömény egy szuperrövid tornaóra.

Mustra