no

Anorexiás Disney figurák hirdetik a Barneys-t

Tavaly a Barneys remekül felépítette ünnepi kampányát Lada Gaga karikatúra-szerű kollekciójával, idén Disney karakterekre bízta a megtisztelő feladatot, amin nem lepődtünk meg, hiszen a Disney és a divat világa nagyon jó társításnak számít az utóbbi időben. Christian Louboutin például a párizsi Haute Couture bemutatón debütált Swarovski kristályokkal kirakott giccses Hamupipőke cipőjével, az ismert körömlakkmárka, az OPI szintén ebben az évben dobta piacra rózsaszínben úszó Minnie Mouse kollecióját. Egyesek szerint az epilepsziásoknak nem ajánlott Louis Vuitton és a Yayoi Kusama kollaborációjából született pöttyös gyűjtemény is a Disney előtt való tisztelgés része.

A New York-i luxus designercuccokban utazó Barneys a Disney legkedveltebb karaktereit öltöztette be az őszi-téli kollekció slágerdarabjaiba. Az Electric Holiday névre keresztelt kampányban az anorexiás Minnie Mouse Lanvinban, a perverz mosolyú Goofy Balmainban, Daisy kacsa Dolce & Gabbana-ban, Szörnyella de Frász Rick Owens együttesben, Tiana hercegnő Proenza Schoulerben, Hófehérke Nina Ricciben látható a képeken, ami egy  mozgó 'art show' keretében a divatbemutatók kifutójára is felkerül majd az ősszel – írja a huffingtonpost.com.

Nádszálvékony Disney figurák a Barneysnál
Nádszálvékony Disney figurák a Barneysnál

Dennis Freedman, a Barneys kreatív igazgatója szerint Minnie testét is azért rajzolták ennyire nőiesre az animátorok, hogy hitelesebbnek, valós modellnek tűnjön a 3D-s elektromos fényshow kifutóján. Önnek hogy tetszik a nádszálvékonyra „fogyott” rajzfilmfigura? Felismerte a plasztikai sebészhez küldött ikonikus karaktereket, vagy meg sem fordult a fejében, hogy Disney szereplőkről van szó?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra