A szép lányok ingyen repülik körbe a világot

A vakrandik, rapidrandik, főzőrandik, borkóstolóra épített társkeresők, kvíz- és vacsora-társkereső klubok után úgy tűnik, a 'Jet Set randi' lesz a XXI. század legújabb társkereső hóbortja egyedülálló urak és hölgyek számára.

Nyugat-Európában már széles körben elterjedt és közkedvelt utazási forma a randiutazás, egy új honlapra, a Miss Travelre regisztrálva bárki esélyes lehet, hogy megtalálja álmai társát, egy szupergazdag orvos, ügyvéd, bankár, vagy rosszabb esetben egy sportoló személyében. Természetesen az ötcsillagos üdülőhelyekért, és a legkiválóbb éttermekben elfogyasztott vacsorákért a hölgyeknek nem kell fizetniük semmit – a csábítóan hangzó utazás teljesen ingyenes, mindent a férfiak finanszíroznak, akik csupán kapcsolatra vágynak.

A Miss Travel oldallal ingyen utazhat
A Miss Travel oldallal ingyen utazhatmisstravel.com

Az áprilisban indult oldal, mely azzal hirdeti magát, hogy szép nők ingyen utazhatnak, már most a világ elsőszámú utazási társkereső oldalának tartja magát: főleg Amerikában kapott nagy nyilvánosságot, foglalkozott már a jelenséggel a CNN, a Fox News, az NBC és a Good Morning America, de a Huffington Post online is viccesen üdvözli az oldalt, mely már most nagy siker a magányos brit urak és hölgyek körében.

A Miss Travel nyitólapja a Pretty Womanbe illő szlogentől és a Mad Men sorozatból ismert női karakterre hajazó modelltől eltekintve eléggé ártalmatlannak tűnik. A weboldal két csoportra osztja le tagjait,vonzókra – ők a nők – és nagyvonalúakra –ők a férfiak–. Sokatmondó, hogy nincs lehetőség a harmadik, a vonzó és sikeres nő csoportjára. A nők egyébként ingyenesen használhatják az oldalt, de a férfiaknak fizetniük kell, egy hónapos oldalhasználatért 20 fontot, 7200 forintot, vagy 180 napra 60 fontot, 21600 forintot. Regisztráció után egy rövid személyes profilt kell beállítani a szokásos módon, kor, haj- és szemszín, érdeklődési kör szerint, annyi plusszal, hogy meg kell fogalmazni, mit várunk az útitárstól. A jövedelem és a nettó vagyon bevallása opcionális.

Csinos nőket megcélzó oldal ingyen utazással csábít
Csinos nőket megcélzó oldal ingyen utazással csábítmisstravel.com

A Miss Travel közönsége a brit nők körében a húszas és harmincas egyedülálló nők táborát jelenti. Egyikőjük elmondása alapján az első cyber összekacsintás után már egyből javasoltak neki egy utazást. Első udvarlója egy 26 éves szoftverfejlesztő Moszkvából, aki azt állította neki, hogy egészen a házasságig nem törekszik semmiféle kapcsolatra. Majd felajánlott egy egyhetes madridi kiruccanást, de arra már nem került sor.

Ben 31 éves, oxfordi tudós, 70000 fontos, 25 millió forintos jövedelemmel, aki igen intelligens és földön járó embernek mutatta be magát az oldalon. A komoly kapcsolatot kereső Ben már találkozott is egy magyar nővel a Miss Travelen keresztül, de hozzáfűzött reményei nem váltak valóra, a hölgy inkább összejött egy magyar úrral. Ben rendszeresen kap üzeneteket Amerikából is, de azt állítja, ő nem fizet nekik azért, hogy az Egyesült Királyságba jöjjenek, bár pesszimista, azzal kapcsolatban is, hogy kit tudna meggyőzni, hogy Oxford egy izgalmas hely lenne.

Tehetős pasikra találni a Miss Travel.com-on
Tehetős pasikra találni a Miss Travel.com-onmisstravel.com

A regisztrált férfiak legnagyobb része negyvenes és ötvenes éveiben jár, elvált és szereti hangsúlyozni tehetősségét. Ilyen Nomad is, a jól ápolt, világ látott londoni marketing igazgató, éves jövedelme eléri a 800000 fontot, azaz a 290 millió forintot. Nomad szereti a finomabbnál finomabb dolgokat, kedvenc itala a Krug pezsgő, de azt állítja, hogy a Heathrow Terminal 3 lett a második otthona és a bőröndje a legjobb barátja. Nomadról kiderült, hogy rettenesen  felvágós alak, róla nem voltak jó véleménnyel az oldalon regisztrált nők.

Ingyen utazós oldal csinos nőknek
Ingyen utazós oldal csinos nőknekmisstravel.com

Talán mi nem vagyunk elég nyitottak vagy eléggé meggondolatlanok, de kihagynánk a lehetőséget, hogy egy teljesen idegen emberrel randevúzzunk, távol az otthonunktól. Épeszű ember ilyenbe szerintünk nem megy bele. A Miss Travel mögött egyébként egy rendkívül ellentmondásos 41 éves internetes vállakozó , Brandon Wade áll, aki több millió fontot keresett Sugar Daddie nevű honlapjával, amely szép, fényűzésre vágyó fiatal nők közvetítésével foglalkozik.

Ön is szokott társkeresőzni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra