Katy Perry most éppen lila

Az énekesnő majdnem olyan sűrűn váltogatja a hajszínét, mint más a fehérneműjét, és a legfrissebb fotók alapján most éppen a lila a kedvence. Már a Nickelodeon díjkiosztóján is lehetett látni, hogy kicsit megunta a kék színt, a Coachella Fesztiválon viszont egyértelművé vált, hogy egy újabb szín mellett tette le a voksát. Katy Perry az utóbbi két évben egyébként volt már fekete, sötétszőke, halványszőke, vörös, rózsaszín is, emellett kipróbálta milyen az, ha csak pár színes tincs van az ember hajában, és újra divatba hozta a színes parókákat. Nem tudjuk, hogy mi lesz a következő szín, de persze még van miből válogatni, esetleg kipróbálhatná a Willow Smith-féle zöldet, vagy megőszülhetne, ahogy azt Kelly Osbourne tette.

Mi legyen a következő szín?

  • Fűzöld 98
  • Mogyoróbarna 95
  • Galambszürke 62
  • Narancssárga 56
  • Napsárga 55

A képek alapján Katy Perry egyébként nem csak átszíneztette a haját, de meg is hosszabbíttatta, hiszen márciusban még csak a válláig sem ért a frizurája, most pedig a melléig ér. Az eredetileg szőke sztár haját egyébként Rita Hazan gondozza, és szerinte a celeb igenis törődik haja egészségével. „Tudom, hogy rendszeresen ápolja a haját, mert mindig felhív, hogy újabb adag terméket kérjen. Komolyan veszi ezt a kérdést, és tisztában van azzal, hogy nem elég, ha néha elmegyünk a fodrászhoz, hanem otthon is törődnünk kell a frizuránkkal” – nyilatkozta Hazan.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.