Szexi frizurákkal indítjuk az igazi tavaszt

Ahogy lekerült a fejünkről a hideg miatt kötelező sapka, kisütött a nap, felbuzogtak a hormonok és a hajunkba kapott a tavaszi szél, a rövidebb szoknyák és magasabb sarkak mellett elkezdtünk vágyni egy új frizurára, esetleg hajszínre is. Én mindig világosítok ilyenkor, önök? Ha szívesen váltatának, most étvágygerjesztőnek megmutatunk pár szexis fazont, amivel menők és divatosak lehetnek idén tavasszal is.

Cameron Diaz egy elég határozott féloldalas frufruval indított, ami így fésülve sok kilátást nem enged, úgyhogy vezetéshez vagy bringázáshoz mi azért nem így hordanánk. Ha viszont nem szeret a hosszú hajjal vesződni, ez a rövidebb, rétegesen vágott bob szabadon hagyja a nyakat, ami szexisségben vetekszik bármelyik leomló hajzuhataggal.

Egy egész picit untuk már Michelle Williams rövid haját, de őt is megcsapta a tavasz szele, és szuperszexi szőkére váltott, így megint oda tudunk lenni érte. Smink nélkül viszont elég fiús és színtelen lehet egy ilyen viselet, erre érdemes odafigyelnünk. És arra is, hogy a pasik túlnyomó része nincs oda a rövid hajú csajokért, már ha ez számít valakinek.

Rose Byrne karcsú bobja és tömött frufruja klasszikusan elegáns fazon, de jól variálható minden alkalomra. Az arcot szépen keretező frizura nekünk is tetszik, de úgy tűnik, az ausztrál színésznő túl sokat ült a fodrászná,l és nem jutott ideje enni, erre azért vigyázzunk.

Viola Davis hosszú pixie, azaz rövid, fiús, garcon sérója hosszúra vágott rétegekből és arcba hulló frufruból áll. A kényelmes, mégis nőies fazon szuperkezelhető:  ha profin van vágva, akkor csak egy kis wax, és már kész is vagyunk.

Olivia Wilde hosszú bobja és féloldalas frufruja a klasszikusan szexi stílus, főleg ezekkel a világosabb tincsekkel, amik idén nagyon divatosak, akár az erősebb ombre-stílusban, akár csak így, mutatóba viseljük. Igazán nyári fazon!

A finom és vékonyszálú hajhoz tökéletes fazon Nicole Richie-nek is nagyon jól áll, és ez a szőke árnyalat is jól megy a bőr árnyalatához. Aki szívesen fogja össze a haját, annak ez a tökéletes frizura, a frufru is jól variálható.

Ez a finoman asszimetrikus, karcsú, A-vonalú bob Ali Larteré. Ha valami extrát vinnénk a frizuránkba, de azért annyira nem vagyunk punkok, egy ilyen vágás lehet a megoldás. Ha pedig mégis kényelmetlen a szabálytalanság, csak egy-két nyisszantás, és máris szimpla bob frizut kapunk.

Ön tud unalmasabb témát Jennifer Aniston hajánál? Az évtizedek óra töretlen frizurapéldakép színésznő most egy majdnem középen elválasztott, kulccsontig érő bobot hord. Ezt a szélfútta frizurát vajon hány millióan kérik a fodrászuktól? Egyébként tényleg nem rossz, bár ezzel a választékkal nem árt vigyázni, sokaknak elég rosszul tud állni.

Taylor Swift hosszú, rétegezett, lendületes frizurája és könnyű frufruja nekünk túl nyolcvanas évek, de lehet, hogy ha egy kevésbé műanyag- barbibabás nő hordja, sokkal meggyőzőbb. A haj szép ívesen keretezi az arcot, ha esetleg a frufruvágatással kacérkodunk, egy ilyen stílussal érdemes belevágnunk, mert innen még könnyen visszanöveszthető, ha a frufru mégsem mi lennénk.